|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ali unatoc tome ostaje problem sa velikom kolicinom samplova..... sto je ustvari prvi i naaaaajvazniji razlog zasto u toj fazi volim sonar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ivan Lekic
|
![]()
Cubase , i da se suzi i oboji
![]() - Kolicina unetih semplova ne zavisi od programa , nisam razumeo kako mislis da ne moze da se unese kolicina semplova koji su ti potrebni a u sonaru moze? razjasni .. Osim tebe ne verujem da ovde jos neko orkestrira , ne verujem da neko koristi vise od 16 traka za arr :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderator
|
![]()
Koristim ja oko 20 -25 ali ovo Anitino me je zaprepastilo, svaka cast PILICE 8)
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
D,da najnormalnije se mogu suziti trake i na Cubu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Je si probala sa ovim:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Ma probala sam i sa najobicnijim strelicama po traci i ide. I jos je fora sto slijedeci put kad insertiram traku odmah otvori u velicini kako sam ih prije namjestila. Super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Isto tako kontakt.... on u usporedbi sa GS ima prednost sto mogu u cubase-u odmah staviit neke efekte i to mi je izvrsno. Ali je**ga kad kontakt ima losiji disk streaming i opet manje toga mogu ucitati nego u GS a da to mojih 1 gb rama moze podnijeti. Freeze opcija dugo traje ... a ionako dok sam u toj fazi (skladanja) potrebno mi je da mogu modificirati sve zajedno... da sve bude u midi formatu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam se zaljubio u Nuendo i ne napustam ga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
vidim ja.. svi se raspisali na moj post.. neka neka..
uglavnom RME ne radi (jos) ocekujem patch pa ce i to raditi (obecano mi je), ako se ima puno (ne mogu jos definirati sto znaci puno) VST efekata onda pocne GS stekati. No sve u svemu radi. I to je vec dobar znak ![]() Postoje 6 DVD. 1 je Application DVD sto znaci na njemu je sam program dok su ostali DVD mus'ka. Kad dobijem.. uhhh :oops: :oops: tj saznam nesto novog o GS3 odmah javim. korg |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako syncovati pc gigastudio daw to mac g5 daw!!! | samplemaniac | Computer Hardware | 5 | 02-02-2005 12:54 AM |