|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
E ne moze dule tako, na brzinu!
![]() Nego ja lichno mislim da je bolji kvalitet instrumenta koji ima semplovane sve tonove, jeste da uzima vishe prostora, ali mislim da se isplati ako neces tovariti sempler sa svime sto ti dodje pod ruku, vec samo sa recimo 10tak dobrih! Jel ima ovdje neko kakva iskustva sa ovim??? ![]()
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Eto ja imam vec dva mjeseca sampler Akai i jos nisam nista uradio.Trenutno sam mu dogradio memoriju i tek sam sad skontao kroz Duskove postove da ga moram povezati direkt sa kompom da bih mogao da stavim u njega samplove.Ja konto da mogu da to konvertujem na kompu iz triton formata u akai format pa da ubacim u sampler preko cd-e drive ali neide.Mi smo sa ovim samplerima kao djeca u vrticu. Tebe cevapu moj Banjalucki ima na svim svjetskim forumima. ![]() Pozdrav od Terze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#15 | |||
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Evo na primjer ti: uvijek si zauzet ali kad ja udem na posao ujutru ti si uvijek online, bas kad ja moram da idem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
DULE, vremenska granica nas ubi, kad sam ja na poslu , ti si slobodan i obratno! Seli se za Evropu!
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trubaci, semplovi? | kVu | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 30-07-2007 02:05 PM |