|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Kako se automatizuje VST recimo spectrasonicsov stylus u Nuendu i ostalim sekvencerima recimo Computer Muzys???
Kako dodeliti parametre koji ce zameniti midi kontrolere???
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Niko nije dao odgovor na ovo, a Eon se lomi da druge posavjetuje... Hajde, malo se potrudite!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
hvala ti shady ali resio sam problem zato i nema odgovora a i ne znaju
![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ako si rije?io de mi onda reci u vezi Stylusa ovo. Da li u Stylusu mogu napraviti set bubnjeba (od elemenata koje sam odaberem medju ponudjenim elementima iz raznih banki) ili samo mogu koristiti one setove koje mi on nudi?
Mogu li sve elemente bubnja pokriti sa jednim Stylosom ili za svaki pad moram ponovno insertovat jo? Stzlusa? (Drugim rije?ima, da li za kick moram pozvati jedan Stylus, za snare drugi, za Hi Hat tre?i, za Crash ?etvrti, za tomove peti... itd. ili sve mogu uraditi sa jednim Stylosom?) Radim u Sonaru.3. ali nije problem da objasni? za Cubase ukoliko ne poznaje? Sonar. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
kad smo vez kod automatizacije jer moze neko da mi objasni
kako da snimim kretanje potenciometra sa mog kontrolera, Recimo da hp filter(vsti) reaguje na pokretanje midi controllera 14. To sam resio tako sto sam desnim klikom na efekat dodelio 14om pot(learn). Ali pri snimanju on ne pamti te promene.. Sve to funkcionise ako kontrolerima dodelim naredbe u generic remot opcijama znaci tad sve snima ok. Sad da li postoji naredba\nacin koja bi automatski, da ne bi trazio u generic remoutu hp filter, desnim klikom i opcijom learn ubacio isti u generic remote. uf
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
trebalo bi da ti sve radi tako kako si namestio znaci mapiranjem kontrolera na efektu i pisivanjem istog kontrolera u sekvenceru
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Mene nervira sto opcijom learn u samom vsti-u nece da se upisu
ti mapirani kontroleri u generic remote. Prednosti: snimanje mapiranih k.- otvaranje sa novim projektom ,jednostavnost mapiranja, snimanje automatizacije preko kontrolera.... pozz
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Mene zanima kako se isto ovo (?to je pitao "Presvega") mo?e odraditi u Sonaru 3. Ima li neko ko to zna?
Kako da sti?avanje ili poja?avanje volumea jedne trake/kanala usnimim u Sonaru 3. :roll: ?ta sve trebam uklju?iti da bi se pomeranje volume kliza?a usnimilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|