|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Super, Vai. (ovo ?u tek morati prou?iti!)
Evo da samo dodam jedan logi?ki razlog zbog kojeg mislim da je Sidechain neizbje?an (osim ako se ne ?eli gubiti vrijeme sa beskrajnim upisivanjima automatizacija). :roll: Sasvim mi je nelogi?no da npr. bubanj bude iste snage tokom cijelog songa a puno je logi?nije da, kada ulazi glas, bubanj se sti?ava za jedan manji postotak. Sla?ete li se vi sa mnom? ?ak i u ?ivoj svirci, kada bend svira uvodnu muziku bubnjar svira ja?e, a kada udje vocal, bubnjar se (normalno) sti?a. Dinamika! Tu je SideChainer doista neophodan. Podesi? ga za koliko ?e da ti se uti?ava bubanj prilikom ulaska vokala (naravno strogo paze?i da se ne pretjera!) |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sidechain pomocu kjaerhus gca1..... | bezsmisla | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 25-11-2013 05:09 PM |
Sidechain pitanje | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 24-09-2008 11:45 PM |
Sidechain compressor | kravadinka | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 17-11-2006 11:41 PM |
sidechain kompresija u acidu | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 19-04-2006 03:18 PM |