01-10-2004, 02:17 AM
|
|
Banned
|
Quote:
Originally Posted by kVu
Ovo sve za kompresor mozes vec naci na sajtu...
|
Hajde daj neke adrese o tome, ako zna? gdje se one nalaze (ili makar naslove nekih topica).
Quote:
Originally Posted by kVu
Kick bi trebalo da je UVEK jaci od bass gitare... Ne razumem tacno na sta mislis kad kazes "medjuodnos"...
|
Radi se o DB-D SideChaineru (firme audioware) koji interaktivno djeluje na dva izabrana instrumenta, tj. na dvije trake u sekvenceru. I onda na jednoj traci (recimo da je to KICK) namjesti? da ona ima primat i da uvijek za jedan postotak UTI?A kalan B (recimo da je taj drugi kanal Bass Gt.). Sandrob je pisao gore o tome, kad sam pitao ?to je to "Sidechainer". Mislio sam, dakle, na takvu vrstu medju-odnosa gdje jedna traka uti?ava drugu svojoj pojavom!
Quote:
Originally Posted by kVu
Sto se tice onoga sta ulazi u interakciju sa cim, sve ti je do uha. Uopste nemas pravila, cim vidis da se nesto sa necim poklapa i da se muti, a ti izaberi ono sto ti se vise svidja.  ili, radis "dopunjavanje", tj. recimo lupam... Kada si naprimer video da duvaci idu paralelno sa vokalom? Nikad, to ti je otprilike to. Oni su tu negde u frekvencijskom opsegu i ne valja kada bi isli paralelno. Isto je i sa svim ostalim stvarima.
|
Znam da skoro da tu nema pravila, medjutim mislio sam isklju?ivo na onu interakciju u "Sidechaineru", gdje jedan kanal uti?ava drugi.
Quote:
Originally Posted by kVu
Nego, uradi ti prvo nesto najbolje, pa da ti mi lepo kazemo gde gresis.  pozdrav!
|
Radi se, radi... ne?to skromno. Pozdrav i tebi!
|
|
|