Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26-07-2004, 03:17 PM   #19
gorjan
Senior Member

pobogu ljudi, ne mogu da stignem da pohvatam da sve odgovorim...
prvo ridge:
Quote:
Ne vise sam mislio na celu pesmu tj najvise na onaj klavir koji se provlaci kroz celu pesmu non stop koji mi iskreno smeta.Ne znam kako ti inace pravis pesme, dal kad ti padne ideja sklopis je do kraja snimis i to je to il je sviras odredjeno vreme pa onda snimis.Ovaj drugi nacin ti malo vise razradi pesmu i izbaci uglavnom suvisne delove.Mislim da bi trebao jos malo da je sviras slusas pa onda da snimis.
hvala ti na misljenju ridge ali mislim da se bas ne kontamo najbolje...
Vjeruj mi na rijec da je o toj pjesmi mnogo razmisljano i da nista nije nasumicno nabacano. Produkcijske greske, a donekle i aranzerske mogu da prihvatim ali rasprava o strukturi je, po mom misljenju, potpuno besmislena i destruktivna...
Hocu da kazem da je malo nezahvalno komentarisati stvari na ovaj nacin posto vec ulazimo u onu sferu razlike u ukusima a zna se da je o tome nezahvalno raspravljati. Valjda me razumijes, stvar je takva kakva je i mozda se tebi ne svidja, to postujem...
Anita:

[quote]
Quote:
Ali klavir - da. Problematican je. Cini se da prekasno krece i onda stoga prebrzo (u brzem tempu). 0:28 - kraj dobe (ne sviras taj isti kraj na istim mjestima?! - e tu si ga odsvirao dobro. )
Kvantiziran i aritmican...kontra basu sad me tjerate da moram da objasnjavam. Klavir je antipod basu i vezan je za njega a po mom ukusu, morao je da bude takav da bi naglasio glavnu poruku texta... Trebalo mi je nesto skoro iritirajuce da opravda glavnu poruku... A posto stvarno iritira, uspio sam u tome .(Stoji to da ovako malo suvise strci, ali mastering ga skroz vraca u pravi kontext, zna puRe )

Quote:
Evo slusam ovo sto je momak napravio i pitam se, pitam...PA POBOGU LJUDI DAL VI KONTATE STA PRICATE ?!?!?!
SVE NEKI MAMINI "VELIKI" KRITICARI
mandragora, kralju...

I da, ne dirajte puReta, nema razloga...
gorjan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules