|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
INA - Zivot u pokretu. kampanja iz 2005..
iz iste serije ko reklama sto sam prije postao (nautomania). slicne harme. bila je prilicno uspjesna, i dan danas ju vrte za spicu emisije o ekologiji "plava boja ekrana". trazio sam da mi plate u naturi sa ovom malom iz spota, ali nije proslo.. ![]() ![]() ![]() samo muzika (320 kbit): INA-Pokret voxpad je FS1R i fem choir je e-mu E4XTU, piano/drums/bass je Kontakt, rhodes je NI EP, ritam gitara je vox kroz fender twin /senheiser421 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Malo ti je bubanj "tanak" (mada ako je TV reklama u pitanju, to nema ni mnogo veze) i nikako da shvatim onu temu na izlazu "H, Ais, Gis, Eis, Gis...".
Nego daj ti neki video klip, kad si vec hteo da naplacujes u naturi... ![]() Edit: Konj.... Sad tek videh da ima i video... ![]() Edit edita ![]()
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 16-06-2007 at 09:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tema ti je pogodjena, ali mi smetaju pojedine frekfencije u odredjenim momentima. Slusao sam to na Genelec 1030a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() u videu jest kompresija od MPEG-a koja je dodatno malo zgnjecila.. makar naravno unisti bandwith i ostalo..i doda neko usrano pistanje.. al to nije islo u eter, vec njihov master. cb b ab f - ab gb f db eb. stvar je u b, progresija pred kraj je: I - VIb5/7 - III(7) - VII - Vb. taj cb uleti na III i gradi dominantnu sedmicu koja vodi u VII. mislim nema tu sto da se shvati, ko i sve drugo il ti legne ili ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
znaci ovo je tvoje djelo!
jedna od rijetkih reklama na koje bi podigao desnu obrvu zbog muzike ![]() nego, ako se ne varam, ovaj "cudni" kraj i nije zavrsio u finalu, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Coldplay
![]() dobro , u nekim delovima hor u pozadini je u duru dok klavir svira mol , shto ne ide bash...al' bash te briga ,tvoja pesma je na reklami...
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ovdje bas to mjesanje stvara harmonijsku tenziju i odredjenu magiju. odsviraj temu "pravilno" sa cistim molovima i durovima i dobit ces sranje... ko neka pionirska zakletva. ![]() @zvina: e hvala ti. jest isla je u ovoj verziji. sa tekstom na kraju. Last edited by clusterchord; 16-06-2007 at 04:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Psiho
|
![]()
Boga mi kraj zvuchi kao da je klavijaturisti popustila koncentracija u zadnjem taktu. Ja inache volim nepravilnosti u glazbi ali ovdje je sve "pravilno" do zadnjeg takta pa jednostavno strshi.
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
niko mi nije rekao , znam ja saam...da ne ide...
ne ide u tim odredjenim delovima TVOJE kompozicije...da je neka druga kombinacija akorada , mozda bi se slagalo... nije mi potrebno da chitam te gore spomenute knjige zato shto imam dovoljno iskustva sa tim stvarima da ih primenim kada dodje inspiracija i dovoljno sluha da chujem uspeli pokushaj, ali znanja ne ... ne bih umeo da sprovedem u delo neke od tih primera datih u knjizi , zbog neinteresovanja za note... shvatio je svako od nas da si pokushao ,kako ti kazesh ,da unesesh harmonijsku tenziju i odredjenu magiju , i verovatno si dosta chitao te meni preporuchene knige, da bi znao kako to da uradish , ali ochigledno bezuspeshno (bez uvrede) ...i vidi se po komentarima ... vec troje ljudi ti zamera isto shto i ja ... al' opet tvoja pesma je na reklami , tako da ja mogu samo da lizem pishu ili vec shta... e sad , ne znam kakva si ti osecanja ispoljavao dok si mi davao savete za proshirenje mog ogranichenog iskustva , i potpuno je razumljivo da si moju poruku gledao sa visine jer sam ja obichan klinac koji zna samo misha da koristi , je li , ali da nisam muzichki i josh nekako "nadaren "(izvinjavam se na jadosti) ne bih nishta ni komentarisao i ne bi bio dovoljno jadan da napishem onaj prvi deo mog jadnog nickname-a... ne mogu da dam nijedan dokaz u vidu mp3-a zbog nemanja odgovarajuceg hardvera koji mnogo olakshava stvaranje melodije , za razliku od crtanja svake note mishem... al' dobro ne moze da se zna uvek shta osoba sa druge strane zna i ume... ali sam prilichno siguran da sam se ispalio u vezi ochigledno dobronamernog saveta... ajd' nishta...vidimo se
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |