|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Evo slusam ovo sto je momak napravio i pitam se, pitam...PA POBOGU LJUDI DAL VI KONTATE STA PRICATE
![]() SVE NEKI MAMINI "VELIKI" KRITICARI ![]() SMANJITE DOZIVLJAJ!!! A Ti Gorjane samo rokaj i ne obracaj paznju, na dobrom si putu. Klavir nije los uopste, mozda imam(subjektivno) neke sitne zamjerke na refren i, po meni visak umnozenih glasova, malo na aranzman, ali sve u svemu...SAMO NAPRIJED!!! ![]()
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Evo i ja opet slusam.
![]() Pjesma je stvarno ok. To je bez sumnje. ![]() Ali klavir - da. Problematican je. Cini se da prekasno krece i onda stoga prebrzo (u brzem tempu). 0:28 - kraj dobe (ne sviras taj isti kraj na istim mjestima?! - e tu si ga odsvirao dobro. ) Sigurno postoji mogucnost da se taj klavir odsvira na nacin da jos uvijek imas isti film, ali da bude i u tempu. Takoder, ja bi predlozila da ne sviras stalno taj dio... nego neka naglasi neke dijelove... ovako kad je stalno, gubi se efekt. Ako zelis kakvu pomoc za klavir.... javi mi se na email. Bit ce mi drago jer pjesma je odlicna. **Uh Mandragora! Opasan si! Ali imas pravo u tu ruku da treba smanjit taj kriticki dozivljaj jer lako je nama pametovat, ali treba napraviti pjesmu koja je stvarno dobra, a ova je. Ali stvaaarno ovo s klavirom je problem... znam da se mozda Gorjan priviknuo, ali smeta nesto.... Nije lako odsvirati klavir na nacin da ostaje feeling a da sve bude u tempu. I sama se time znam muciti i najduulje snimam klavir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
8) Ja ne napadam, ja konstatujem.
Sam sam dozivljavao slicne situacije ![]() Ljudi, sve je vec vidjeno i cuto. Mi samo obrcemo, aranziramo "poljsko cvijece" koje svako moze na svoj, jedinstven nacin, uobliciti i sanjati, maziti svoje cedo...ma sta da vam pricam, ja sam vanzemaljac, inace... ne ljutute se ali razmislite, Autori su osjetljivi...kao, otkrih Ameriku, he, he, he... ![]() Anita, neka si se i ti ukljucila...pozdrav FAO-u...
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Ima nesto sto me ovih dana stvarno uspjesno nasmije.....
![]() Thanks Anita |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]() ![]() Inace, kaze mi prijatelj, zvuci interesantno i tesko da se moze kopirati...hi, hi, hi... ![]()
![]() |
#18 |
Super Moderator
|
![]()
jednom neko rece : ''mi ne stvaramo nego pronalazimo vec stvoreno!''
mislim da se to za muziku ne moze reci jer je ona neiscrpna i uvek je moguce uraditi drugacije a to sto lici na nesto drugo nije u stvari nikakvo pitanje, pa ljudi od 12 nota i ne znam koliko vrsta ritmova pa neka je i 1000000000 kombinacija na 5 miliona ljudi ce dvojica slicnu ili istu stvar uraditi. gorjane skidam tvoju stvar pa ti saljem feedback
![]() |
#19 | |||
Senior Member
|
![]()
pobogu ljudi, ne mogu da stignem da pohvatam da sve odgovorim...
prvo ridge: Quote:
Vjeruj mi na rijec da je o toj pjesmi mnogo razmisljano i da nista nije nasumicno nabacano. Produkcijske greske, a donekle i aranzerske mogu da prihvatim ali rasprava o strukturi je, po mom misljenju, potpuno besmislena i destruktivna... Hocu da kazem da je malo nezahvalno komentarisati stvari na ovaj nacin posto vec ulazimo u onu sferu razlike u ukusima a zna se da je o tome nezahvalno raspravljati. Valjda me razumijes, stvar je takva kakva je i mozda se tebi ne svidja, to postujem... Anita: [quote] Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
I da, ne dirajte puReta, nema razloga... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderator
|
![]()
stvar je odlicna, mozda da stavis neki delay na piano jer se onaj presec na kraju svake periode nece osetiti, probaj malo sa efektom da ga resis. Ma odlicno je sve nemam neki poseban koment, aranzmanski i produkcijski je kvalitetno a reci cu da mi se sa ukusne strane ne svidja, ali to nije ni bitno
poz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
reklama "INA - Zivot u pokretu" 2005 | clusterchord | Promocija radova | 19 | 28-07-2007 05:32 PM |