Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-06-2004, 09:59 AM   #4
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Knjiga CUBASE SX

Napisao je THAD BROWN multiinstrumentalista,DJ i zvucni tehnicar sa vise od decenije profesionalnog iskustva u muzickom polu.Pisao je o softweru ,kompjuterima i zvuku kao visi saradnik casopisa HOME RECORDING.thad je bio predavac u centru za proucavanje tehnologije muzike na univerzitetu YALE a radio je i sa vodecim softwerskim kompanijama kao sto su Prosoniq, NI,Yeloow tools ... Danas radi na muzickoj produkciji i smislja nove nacine mrcvarenja semplova,modulacije filtera i maltretiranja cokodera ...

Knjiga je opasno dobra (ja je imam i nekoliko puta sam je procitao) ...

Razlika izmedju ove i VST knjige je ogromna jer VST verzija cubase-a i SX ima velike razlike tako da ako hoces da me poslusas kupi ovu knjigu .. (predpostavljam da vec radis na SX verziji pa ne vidim razloga za kupovinu VST knjige)

U knjizi su obradjene kompletno sve teme i svaka funkcija .. Ono sto pise o knjizi su samo podglavlja a unutar jednog podglavlja imas na desetine naslova .. knjiga ima 413 stranica i ponavljam mnogo dobra ..Znaci u pitanju je CUBASE SX 1.06 ..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules