Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Knjiga za Cubase - koja je bolja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9183)

nixylive 12-06-2004 11:47 PM

Knjiga za Cubase - koja je bolja

Naso sam dve knjige za Cubase. Evo:

Cubase VST

napisao Keith Gammel

oko 200 stranica

cena: 670,00 dinara

-----------------------------------------------

Cubase VST

prevod III izdanja
za VST verziju 5
vst instrumenti,...

napisao Simon Millward

cena: 880,00 dinara.

-----------------------------------------------

Ako su obe knjige dobre da kupim obe ili je jedna sasvim dovoljna. Sta mislite.

STUDIOTON 13-06-2004 07:31 AM

Zasto kupujes knjigu VST kada ima knjiga za SX 1.06 ..

Ja imam ugovor o ditribuciji i prodaji te knjige tako da online mozes naruciti i izdavac"Kompjuter Biblioteka"ce ti poslati uplatnice koje ces uplatiti na racun i oni ce ti poslati knjigu .. knjiga je 720 dinara odnosno 800 ali je 10% popusta za online kupovinu ..

Samo popunis podatke sa desne strane na adresi www.studioton.co.yu/cubaseknjiga.php

nixylive 13-06-2004 09:31 AM

Moze malo vise informacija o knjizi. Ko je napisao, koliko strana. Na sajtu sam video popis lekcija, ali me zanima jos samo ovo.

Da li je knjiga stvarno dobra. Da li obradjuje sve teme i sl. Ove sto sam ja naveo da li su takodje dobre ili...

STUDIOTON 13-06-2004 09:59 AM

Knjiga CUBASE SX

Napisao je THAD BROWN multiinstrumentalista,DJ i zvucni tehnicar sa vise od decenije profesionalnog iskustva u muzickom polu.Pisao je o softweru ,kompjuterima i zvuku kao visi saradnik casopisa HOME RECORDING.thad je bio predavac u centru za proucavanje tehnologije muzike na univerzitetu YALE a radio je i sa vodecim softwerskim kompanijama kao sto su Prosoniq, NI,Yeloow tools ... Danas radi na muzickoj produkciji i smislja nove nacine mrcvarenja semplova,modulacije filtera i maltretiranja cokodera ...

Knjiga je opasno dobra (ja je imam i nekoliko puta sam je procitao) ...

Razlika izmedju ove i VST knjige je ogromna jer VST verzija cubase-a i SX ima velike razlike tako da ako hoces da me poslusas kupi ovu knjigu .. (predpostavljam da vec radis na SX verziji pa ne vidim razloga za kupovinu VST knjige)

U knjizi su obradjene kompletno sve teme i svaka funkcija .. Ono sto pise o knjizi su samo podglavlja a unutar jednog podglavlja imas na desetine naslova .. knjiga ima 413 stranica i ponavljam mnogo dobra ..Znaci u pitanju je CUBASE SX 1.06 ..

Eon 13-06-2004 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan
Znaci u pitanju je CUBASE SX 1.06 ..

Koji nema neku posebnu razliku sa 2.01 :wink:

SandRob 13-06-2004 10:45 PM

koliko je to u eurima? ja bi kupi knjigu. koliko san razumi ovo je srpski prijevod?

Eon 13-06-2004 10:56 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
koliko je to u eurima? ja bi kupi knjigu. koliko san razumi ovo je srpski prijevod?

To je negde oko 15 eura

Pedja 13-06-2004 11:42 PM

11,2 eura :D

SandRob 13-06-2004 11:50 PM

narucujem 'sekundarno'
btw: 'sekundarno' ode di zivim stariji recu za odmah, momentalno isti sekud = 'sekundarno' ;)

SandRob 13-06-2004 11:51 PM

nemojte samo da bude na cirilicu, jerbo san u temu slucaju najeba ;)

All times are GMT +1. The time now is 08:44 PM.