|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
cao svima! evo odustao sam od iona jer mislim da je nord i ms2000 dovoljan,ali sam dobio zanimljive ponude u obliku starih analognjaka-?ta mislite o ovima
1.roland jx10 2.jx3p juno 106 4.pulse+ 5.sh09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
JX10 je dupli JX8P a prakticno naslednik JX3P-a. Juno 106 je debeo i konkretan ali mu filteri nisu toliko "ostri" koliko na NordLead-u, naravno ne u negativnom smislu nego vise kao karakteristika. Toliko od mene!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
da,mislim na waldorf pulse+.za?to si mi konkretno rekao za pulsa ili juno 106 a ne za jx10? nije li jx10 "ja?a" ma?ina od juno-a? jednom davno sam kod nekog tipa ?uo pulsa i stvarno mi se svidio sound-debeo je-ali postoji fora ,a ta je da pulse ima nevjerojatno jake audio izlaze pa se zato ?ini debelim i masnim sintom.da li ?to zna? o tome...usput koji bi mi jo? sint preporu?io za stvaranje elektronike?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
zavisi kakav ti sint treba......pogledaj recimo Macbeth M3X...odlicna kopija Mooga u racku ili jos bolje pogledaj nesto od Studio Electronics |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ANALOGIJA-sve sto ste zeleli da znate na jednom mestu | LACKY | Pricaonica | 10 | 04-05-2008 03:39 AM |
Dobra Analogija | balthazaar | Razno | 38 | 19-10-2006 12:54 PM |