|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Super Moderator
|
![]()
hehe sandro bas si digao nos
![]() ako je tako onda da kazem da se moja muzika pravi za zurke uglavnom tako da koreanci i drugi kosooki mogu samo da osete peakove nista drugo ![]() ma stavljamo 0 od sada da ne bude zabune :roll:
![]() |
#22 |
Super Moderator
|
![]()
da definitvno je Shot u pravu evo sve moderne produkcije mislim na techno i trance se upravo rade na 0 tako da moja greska sa priznanjem :oops:
![]() |
#23 |
Mason
|
![]()
Na koji nacin malo nabudziti RMS?
![]() |
#24 |
Super Moderator
|
![]()
kompresijom...skidanjem peakova i upravo pojacavanjem RMS-a tj.gaina na kompresoru a mozes i u masteringu da odradis L2 koji ti vrlo lako moze pojacati RMS na -5 sto je previse...gledaj da bude oko -10
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mix traka - pitanje? | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 18-10-2008 01:52 AM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |
bx_digital Stereo-Mastering Plug-in with M/S-technique | Klarinetista | DSP forum | 30 | 18-04-2006 12:35 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |