|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Sandrob ima 1000 puta pravo.Evo samo jedan faling ."MID device menanger"otvori gm i idi na piano i gle sto je ovo piano koji bi trebao biti 1 on je pod nulom (o).U VST-u to nema sve je ok,piano 1=je piano 1.Da ne govorim o hrpi bagova i sme?a neto?nosti jednom rije?ju sranja.VST je za sad zakon ali njegove tipke me izlu?uju to mu je za mene jedina ve?a mana za?to radim na SX1.02(naj stabilniji)
Nego Sandro ajd mi ?apni za Kontakt 1.5 gdje da ga ......!Hvala
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digitech Vokalist 2 Protiv Helikona | aleks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 26-09-2008 05:42 PM |
Znam da cete da odbijete, ali ipak da probam... | idekius | Predlozi i sugestije | 37 | 03-07-2005 01:40 AM |