|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
TerraTec EWX 24/96 ili opet Audigy2.
Sta je bolje
![]() |
#52 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ipak, TERRATEC je ozbiljnija kartica, tako da moj glas ide njemu! ...kad je vec takav izbor... 8)
![]() |
![]() |
#53 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
DMX6 Fire sta kazes na to ili mozda Audigy Platinum.
![]() |
#54 |
Super Moderator
|
![]()
M-Audio Audiphile 2496 ili josh bolje Delta44.
Sasvim pristupacno a mislim da je bolja opcija od obe.
![]() |
#55 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Creamware Scope/SP-cjena sitnica 5.000 eura.To bi ja volio ali nema se, mislio sam nesto onako za nas smrtnike a posto sam vidio da je DMX6 Fire i Audigy platinum priblizno mome dzepu pa rekoh sta vi mislite sta bi vi izabrali.
![]() |
#56 |
ton magistar
|
![]()
moj savjet je creamware luna ili ako se mozes malo stisnut creamware pulsar.
sa tim karticama dobijes ista sucelja, drivere i potpuno isti software kao kod scope-a, samo sa manje dsp-ova. kasnije, kad budes pri lovi mozes lako dodat jos creamwerovih kartica sa cipovima i/ili uzet uad1 i/ili tc powercore. btw: vodi racuna da ima vise modela lune i pulsara - razlike su u in/out(s)!!
![]() |
#57 |
Administrator
|
![]()
Ako iskljucivo zelis savet izmedju TerraTec-a i Audigy-a.... uzimaj TerraTec. Ako zelis savete o drugim karticama tog cenovnog ranga, reci, jer sto Boskovic i Sandro predlazu, ima i drugih i to boljih za tu cenu.
![]() |
#58 |
Member
|
![]()
terratec = tetrapac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Junior Member
|
![]()
[ Bojim se da je Pink Floyd npr. sedamdesetih radio sa analognom tehnologijom i fali li nesto njihovom zvuku? Do duse, oprema sa kojom su oni radili sigurno nije "puska"
![]() Mislim da si,nepoznati prijatelju,pogodio"u sridu".Malopre sam zalutao na jedan drugi forum i procitao tvoj clanak na temu audio kartica i potpisujem sve sto si napisao.Lepo bi bilo da nam najkvalitetnija oprema bude dostupna kao nekom zapadnjaku koji to menja kao papuce,ali jebi ga... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
muzicka kartica | lala | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-06-2009 10:21 PM |
Externa muzicka karta | moka | Computer Hardware | 1 | 11-10-2008 02:54 PM |