![]() |
Muzicka kartica
..... da i na ovom forumu otvorim cuvenu temu. Cilj je odabrati sto kvalitetniju, razmeniti iskustva, poslati linkove sa recenzijama..... jednostavno, vise pametnih glava je pametnije od jedne.
|
Postovao sam na www.audio.co.yu/forum u onom slicnom threadu duel izmedju Audigy i DMX 6fire, covek lepo na kraju zakljuci sta je bolje,...
Inace trazim po YU terratec - pa javim cenu ako je bude... audigy player je oko 75? |
TerraTec imas kod Sky Music www.skymusic.co.yu ali ne stavljaju cenovnik i listu na net.... Imas tamo njihov broj telefona.
|
Ima T 88D (ne znam tacnu oznaku ali je ovo dovoljno) u List Computers, oni su ih dugo godina uvozili.
Kosta cini mi se 195e a ima je u cjenovniku na netu |
Quote:
|
da.... ali ono sto je navedeno kao nedostatak DMX-u je manjak DSP-a i realtime efekata na kartici,... ali opet - ne bih razmisljao kada je kvalitet u pitanju...
|
TerraTec definitivno, bez razmisljanja, vodi u odnosu na Creative...
Moj favorit kod TerraTeca je EWS 88MT Ne znam cenu kod nas, ali to je kartica koju moram da posedujem. U racku 8 in, 8 out... milina, a zvuk je fenomenalan. Oko cene znam da je jeftinija od konkurenata, a ako neko zna ko ih prodaje, neka javi |
Terrtec je dugo vremena prodavao List.
Imali su i EWS88MT (ne znam cijenu) a trenutno kao sto rekoh imaju slabiju verziju EWS88D po cini mi se 195e. O DSP karticama mislim da nema svrhe pricati ako prica ne pocinje sa Lunom II |
Da, u pravu si...... Luna je stvarno dobra....... Jedino je pitanje da li treba, uopste imati DSP karticu pored izuzetno kvalitetnog softvera koji sve to moze da premosti
|
Ih sto si me odusevio s ovim misljenjem....konacno jedan istomisljenik...svi se nesto zanose s tim dsp-ovima...a najaci je naravno ATHLON XP :lol:
U potpunosti se slazem !!! |
All times are GMT +1. The time now is 04:22 AM. |