|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Pre otprilike 8 godina('94-'95),nemojte me drzati za rec, sam kupio moj prvi PC za rad sa muzikom ![]() Onda je pocelo ucenje, zanimacija i poceo sam da pravim neke probne snimke (sve u mojoj sobi). Mozete da zamislite kakav je to entuzijazam bio i kakva volja, kad sam sa drugarom prvu "pesmicu" poceo da radim bez master klavijature, znaci samo sa misem (bilo je desetak instrumenata i svi su "svirani"-upisivani s misem - ton po ton) ![]() matricu i konacno jedva snimili vokal.Kad smo uzeli da dodajemo efekte na glas dosla je nova muka. Tada nije bilo mogucnosti "real time" i "undo"(mozda ja nisam znao za to) i sve smo stavljali, sto se kaze, otprilike i logicki. Na kraju je ispalo kao da se vokal u pesmi cuje negde tamo iz podruma ![]() Tako bude kad se pretera sa efektima - mada su onda bili drugaciji uslovi. Quote:
i da je tu ali ne smeta i nije napadan. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
vokali-usnimavanje, mix, itd... | gorjan | Ogi Radivojević | 10 | 28-03-2008 08:54 PM |
Vokali | komsho24 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 11 | 29-12-2007 02:52 PM |
Vokali u refrenu and more | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 05-12-2005 01:04 AM |
drumagog ili drugi trigger u praksi? | dr.Ru | Audio Software | 9 | 12-09-2005 08:08 AM |