Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-06-2003, 11:01 PM   #1
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Da li si ti probao Reaktor 4, Absynth, Waldorf Atack ???
jesam! a jesi li ti prova: synchrotron, modular3, sb404, minimax, vectron, poison, orion, dark star, ambient, red dwarf...?

divineru, ja neman pojma o automehanici, ali osjecan razliku kad se vozin u stojadinu ili mercedesu.

ok, ok... pretjera san ka san reka da su waves %, ali to je bilo u afektu. :oops: zabolila me dusa (i slipo crivo) ka san procita da je "procesor najjaci dsp".

naaaravno da nativei imaju originalne i nezaminjive devicese, ali ja san ode misli iskjucivo na native devicese, koji imaju alternativu u dsp domeni. wavese sam uzeo kao primjer, jer se njih smatra najboljima.

i za mene su waves bili zakon dok nisam uzeo uad, a sad ih gotovo i ne koristin. posegnem za njima saaaaamo kad trebam neki originlani modulacijski efekt ili restauration pack, a to je 1 put u 89 godina.

btw: colvolution reverbi su revolucija i tu jos dsp nije reka nista. bas me zanima kako ce se tu stvari razvijat.
divineru ce rec da se vise nema sto razvijat :roll:

Quote:
Sa prosjecnom platom od oko 2000 $ u razvijenim zemljama, mozes za godinu dana zaraditi studio (kompletna oprema) koji ce po tehnickim karakteristikama parirati onima vise milionskim od prije 10-15 godina ! Kada kazem nas, mislim na producente amatere, i to u globalu (zemlje treceg svijeta izuzimam )!

Sta nejasno ?
duhovito, nima govora

ala da

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules