|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Mislim da ne ali mozda nebi bio toliki problem promeniti maticnu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
ta kartica ti je vise nego dovoljna za rad, zapravo odlicna je.
frizuj instrument kada ga odsviras na taj nacin ces moci kasnije da se vratis ako treba nesto da popravis. evo ti uputstvo https://www.youtube.com/watch?v=eYv_MTAVGBw |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Ne vjerujem da je do Kontakta ,prije je do samplova za koje kazes da si ih sam pravio.Kazes da ti 7 HALION SE ne pravi problem,dakle sa tvojom karticom i kompjuterom je sve u redu a karta koju imas ti je i vise nego dovoljna .Da bi jos provjerio Kontak ubaci neke gotove banke ,mozes slobodno otvoriti i 7 razlicizih kontakta bez ovog rutinga gore navedenog ,ne bi trebao ni da ti zakaslje kompjuter a kamoli da uspori.
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Sto sam napiso svoji samplova ,ustvari to sam dobio od mojh kolega sto inace iste te koriste bez ikakvih problema.Probacu da ubacim iz kontakta samplove sto ima pa da vidim onda.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Poslao sam ti PM ako imas vremena posalji mi sifre tvog teamviewera da ti to odmah odradim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Dakle ako sam lepo razumeo problematiku ovako... Mozes da uradis kao sto je jocasrb rekao. Odsviraj jedan vst pa ga prebaci u audio , nemoras da ga exportujes nego samo ga renderuj u daw-u a onda drugi, treci itd. Ako posle 2-3 nasnimljena budes skontao da zelis nesto da izmenis na prvom samo ga iz audio track-a vrati u instrument track i opet ga odsviraj. Upamti da kontakt sempl koji budes koristio, nakon snimanja nesmes da brises sa tog mesta ili da ga selis u drugi folder zato sto ti ga kontakt 5 nece pronaci i onda ces morati rucno da ga trazis. Ima neki problem tu samo neznam tacno sta je, moraces dublje da kopas da vidis sta je. Do masine nije sigurno, ona ti je ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Treba mi savet za maticnu plocu i cpu | Nocni-Ekspres | Computer Hardware | 32 | 21-08-2014 12:57 PM |
Treba mi savet oko zvucne kartice za studio | Nocni-Ekspres | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 15-07-2013 12:15 AM |
Treba mi savet... | Atomic | Computer Hardware | 4 | 15-12-2007 11:35 PM |
treba mi savet koji uad da uzmem | saki | DSP forum | 3 | 31-12-2005 05:45 PM |