|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz,treba mi neko najbolje resenje a da bude dobro.Planiram novu zvucnu karticu da kupim za studio.Sad mi nije bitno da li je zvucna kartica kao mikseta da bude ili ne.Bitno je da mogu vise od 8 kanal da snimam.Radim na cubase 7.Hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Probaj preciznije opisati kakve zahteve imas za buduci interfejs,trebaju li ti mikrofonski pojacivaci na tim kanalima,kakva konekcija ti odgovara(usb,fireware...),kolikim budzetom raspolazes itd.
Danas je zaista veliki izbor interfejsa na trzistu,vise nego ikad,sto bolje unapred definises buduce potrebe,uz pomoc iskustava kolega sa foruma verujem da ces napraviti i najbolji izbor zvucne... pozdrav
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Sto se ti ce Usb ili firewire neznam sta je od toga najbolje?Inace sam do sad firewire.Znaci treba mi interface sa mikrofiskim predpojacala ako usnivam pevanje.Znaci planiram do 1200evra nesto da bude.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucne kartice stare i nove razlika a? | branoy | Computer Hardware | 23 | 26-06-2013 09:34 AM |
Preporuka zvucne kartice za recording | Head | Computer Hardware | 7 | 02-09-2012 10:59 AM |
Dve zvucne kartice | Petrenj | Computer Hardware | 9 | 13-04-2012 03:16 AM |
Potrebna pomoc u odabiru zvucne kartice za... | Napoleon | Computer Hardware | 6 | 16-09-2011 06:46 PM |
izbor zvucne kartice | liman021 | Computer Hardware | 2 | 08-05-2006 01:38 PM |