|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Za tvoju informaciju, italijanski dizajn izvezen, a ne "izveden" u SFRJ. Kragujevčanin sam, ćale mi je radio ceo radni vek u ZCZ, i sećam se kada mi je pričao da jedan jedini šraf nisu ni smislili ni dizajnirali naši. Sve je dato na gotovo, kod nas se samo sklapalo. Dakle, da, inostrana pamet 100%
Sent from my ME173X using Tapatalk
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa.
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
khm , dobar dan...
Proizvod je hr, a cena na indiegogo je oko 680 dolara plus siping sa popustom. Inace je preko 1k iz kog filma bese "precera ga tata" ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Vrzino kolo. Mora da bude skupo kad je mala serija, a i ručno se radi. A opet, ne može da bude velika serija kad je proizvod zapravo štos (istini za volju dobar štos), a ne kontroler opšte namene. Nešto kao ona šestožična Fenderova bas gitara koju smo pominjali u onoj drugoj temi.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 30-09-2017 at 12:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo sta mi pade na pamet, a vi prosudite... | korenjak | Predlozi i sugestije | 12 | 02-11-2007 10:23 PM |
Tutoriali na domaćem jeziku | R A V E N | Tutorijali | 0 | 17-04-2007 12:49 PM |
Nepismenost u tekstovima na domaćoj sceni | Dushan_S | Razno | 18 | 08-01-2006 01:04 PM |
=== NajJa?i doma?i producenti === .. a i ?ire | ProkDu | Audio Produkcija - Tehnike | 89 | 02-09-2005 03:02 AM |