|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Poz ljudi...dobijam neke neke numere gde ima preklapanja muskog i zenskog voxa..uglavnom refren (klasika
![]() Razmisljam o cemu je najveca fora...kapiram da je eq, ali ja vise tu mnogo oskrnavim jedan od ta dva vokala pa je jos gore haha ne znam kako ali evo malopre sam doso do ove numere, prvi put u zivotu cujem ali svidja mi se taj mix cece i mandica u refrenu: https://www.youtube.com/watch?v=GDv2...utu.be&t=1m26s zanimaju me vasa misljenja, kako moze ovako fino, kristalno da se dobije kombinacija muskog i zenskog glasa? ja razmisljao...vidim da je mandicev vokal i bez cece (valjda) isti kao i sa cecom...palo mi je na pamet sidechain na multi band kad se ceca ubaci...ali mala je verovatnoca za to...mozda sam lupio mnogo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ehh jbg, tog odgovora sam se i plasio haha
makar imam neki izgovor ako ne ispadne kako sam zamisljao xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live mikrofon za duboki muski vokal? | korenjak | Live Sound | 17 | 14-09-2011 08:05 AM |
Zenski XLR u TRS dilema? | disco violence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 14-02-2010 01:46 PM |
Zenski fudbal | sRce | Pricaonica | 1 | 20-11-2009 03:04 AM |
Vokal | Boombass | Tutorijali | 5 | 05-05-2009 07:51 PM |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |