|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Nisam doma a na mobu ne mogu trenutno pogledati. No msm da sam se ili krivo izrazio ili sam krivo shvaćen. Dakle imam npr 3 midi trake koje šaljem na isti instrument odnosno na isti kanal u sampletanku. Na tom kanalu je npr klavir. Taj kanal podesil mpr 3/4 out. E sad jačina tog klavira može se regulirati na out kanalu3/4 ali one tri midi trake s početka priće mogu pojačavati ili stišavati samo mijenjajući velocity na pojedinoj traki, a na mijenjanje položaja fadera te trake ne reagiraju. No kad pogledam video, mozda je to to
Ili da pojednostavim može li fader biti u funkciji dok je traka u midi formi. Ista je stvar msm u cubaseu. Stavis npr ezdrum kao multich. VSTi i možeš " miksati" kanale na izlazima ( out1/2-3/4....kako god) ali fader na midi traci koje upravlja EZdramerom je mrtav. No tamo ima neka caka da se stavi u funkciju Last edited by obicni user; 04-01-2017 at 12:46 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
All About Reaper! | kravadinka | Audio Software | 5 | 25-11-2011 02:20 PM |
Reaper 4 | Everbeatz | Audio Software | 18 | 08-08-2011 09:49 PM |
Reaper 3.0 | lesha | Audio Software | 23 | 28-03-2011 07:54 AM |
The Grimm REAPER | psionic | Audio Software | 9 | 19-08-2010 11:55 PM |