|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
bolji pre amp-i , usb 3.0 protokol , veci sample rate 192/24 za pocetak ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ups.. Rekoh mozda lupam
![]()
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
a i mislim da je bolje pakovanje tj shasija ... nisam siguran , na starom radnom mestu sam uzeo 18i8 cini mi se ludilo od karte ... zavidim onima koji imaju ovu kartu 18i8/18i20 , imam usb6 saffire super je ali mucim muku sa inputima
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
mislim 2i2 je i onako super kartica mozda i najbolja u tom rangu, ovo mu dodje pa tek... a ja mislio clarett zamena za scarlett seriju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
clarett je klasa iznad i mac orijentisana zbog thunderbolt protokola...
evo samo je i thomann potvrdio ono sto sam napisao napamet https://www.thomann.de/intl/focusrit...f=search_prv_5
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 10-12-2016 at 05:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Baš sam je pazario skoro za rad na laptopu i radi besprekorno. + Focusrite ima fazon "Plugin Collective" kad je registruješ na sajtu pa dobiješ fine pluginove svakog meseca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
aha , mislio sam da su update-ovali i protokol , izvinjavam se na dezinformaciji ! a to za plugin collective je mali/veliki customer care !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Da li postoji neko ko bi mogao da uporedi kvalitet preampa Scarlet i Behringer X32?
Odnosno postoji li neki bitan faktor zbog koga treba da pazarim Scarlet ako već imam X32? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Meni sinoc stigao Scarlett Solo. Jos ga nisam ukljucio / probao. Sklapam neki mali / mobilni setup za MacBook Pro / Logic Pro X. Nakupovao sam gomilu nekih malih zezalica, jos samo da sklopim sve to...pa javljam. Inace bio neki popust (sad su rasprodaje) ovaj me izasao £76 (!) kad dobijem VAT (PDV) nazad, bice £60.. Inace nahvalili su ga sa super low latency itd.. mislim za te pare..?ALO?
A i lepo su ga napravili - lepo izgleda.
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Scarlett 2i2 | DaltonAbc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 08-12-2013 10:39 PM |