| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  17-09-2016, 10:32 AM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2005 Location: Smorville 
				 |  Cubase 5 - problem sa starim projektima 

Pozdrav svima! Sada videh da prilikom otvaranja starijih cpr projekta (neki od njih su radjeni jos u SX3 i C4) C5 pocne da ga otvara i dok ucitava mixer zabaguje i mora da se restartuje.  A na ovom istom Winu 7 i sa istim C5 sam ranije otvarao te projekte bez problema!!!  Sta me to zajebava sad? Da li je mozda neki plug u pitanju i kako to utvrditi? | 
|   |   | 
|  17-09-2016, 05:47 PM | #2 | 
| Member Join Date: Dec 2015 
				 |  Re: Cubase 5 - problem sa starim projektima 

Najverovatnije to, bar po opisu. Možeš i da obratiš pažnju, može nekada da se vidi dokle je stiglo učitavanje kada pukne, tipa, neka grupa, neki track. Generalno, preimenuj privremeno VST Plugins folder u nešto drugo, otvori Cubase i probaj da učitaš projekat. Ako ne pukne, onda je do plagina. U tom slučaju, preimenuj na staro, a u neki privremeni folder, premesti neke plagine koji su instalirani u poslednje vreme. Pa onda klackanje malo... | 
|   |   | 
|  17-09-2016, 06:30 PM | #3 | 

To je to! Preimenovao sam VSTPlugins i sada otvara sve bez pardona   E sad jedan po jedan plug treba da iskljucujem i tako dok ne umrem jer ih ima "malo". hahah Pozdrav druze i hvala ti puno!!! | 
|   |   | 
|  17-09-2016, 08:30 PM | #4 | 

Brzo ga nadjoh jer sam prvo krenuo da eliminisem VST instrumente i u pitanju je Hypersonic 2 (vazdusna verzija)!!! Reinstalirao sam ga i opet nece, a radio je kao sat   Kao standalone radi bez problema, ali kao VSTi ni da makne. Odmah pri njegovom pokretanju C5 se zakuca. E sada treba biti pametan i naterati ga da radi, a da to naterivanje ne podrazumeva reinstal Windowsa i sl.   | 
|   |   | 
|  17-09-2016, 09:36 PM | #5 | 

Evo i resenja: Znaci treba jbridge-ovati 32-bitni hypersonic.dll isto u 32-bitni i taj drugi ce raditi!!!  A kako i zasto nemam pojma kao sto ne znam zbog cega je i prestao da radi    Pozdrav! | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Problem Cubase SX3 i win xp x64 | duksy | Audio Software | 2 | 28-12-2014 05:58 PM | 
| Cubase 5 - cudan problem sa starim projektima | frag | Audio Software | 6 | 24-06-2013 01:10 AM | 
| ?ta da uradim sa starim Hi Fi zvučnicima? | disco violence | Monitoring | 12 | 24-01-2013 10:13 AM | 
| Cubase SX problem! | matija | Audio Software | 22 | 03-09-2011 07:02 PM | 
| Cubase SX3 Problem | Pavell | Audio Software | 4 | 11-04-2010 08:38 PM |