|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
i meni je bilo cudno ali zato i tako brzo radi. mozes da ga instaliras i portabl. u tom slucaju se ne vezuje za win, kopiras folder na flash i gde god odes imas svoj softver sa svojim podesavanjima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ok, jasno..Samo mi reci (ne mogu da nadjem na netu) kako se zove taj .dll...?
Na netu se spominje i lib.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Instaliran je na svojem HDD i imam internet na njemu..W7. Udaram, pljuskam, lupam je... sve po spisku i..možda jednom u 100x zablesira ali kad ga vratim projekt se upiše. Dakle nije mi jasnan vaš problem..nikakav C++ ..ono što instalira i gotovo. Imam u njemu i J-bridge i sve za sada fenomenalno radi.!! Reaper je za CUB 5 mala beba..u više navrata ga isprobavah i kad dođem do blesiranja odustaje..i odoh na CUB 5. Za MENE Reaper ima jako loš Midi edit..audio nisam puno isprobao ali ništa posebno (za ono što znam). I brzina..kakva brzina?? Gdje je spor Cub5?? Dajte malo objasnite..da ljudi konaćno razluće što valja a što ne. Ja mislim da Reaper se ne može mjerit ni sa ćime s Cub 5. Razuvjerite me.
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Radi i kod mene sve isto... Nema greske..
A da se nisam nikad sreo sa odredjenim vst-ovima na istoj masini koji su imali c++ error, lagao bih.
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Nemam nameru nikoga da ubedjujem niti da se raspravljam. Covek me je pitao sta koristim umesto Cubase i odgovorio sam. Ako vama Cubase 5 sa Jbridge radi tako dobro kako kazete, onda blago vama i nema razloga nikada da prelazite na drugi softver. Moja iskustva su drugacija.
Ako zelite da saznate zasto je neki softver bolji ili losiji morate prvo da u potpunosti naucite da ga koristite. Varijante: " instalirao sam i probao" nisu relevantne. Cubase sam aktivno koristio od verzije Cubase VST/32 5 pa do najnovijeg Cubase 8.5 a Reaper koristim nekih godinu, dve dana i pricam samo iz licnog iskustva. U svakom slucaju to ovde nije tema. Ako vas interesuju razlike izmedju Cubase i Reaper, otvorite novu temu pa kada nadjem vremena rado cu vam napisati sta je po mom misljenju razlika izmedju ta dva. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
Pored narodnog C5 imam od skoro regularan C8 Elements (najlakša verzija Cubase-a koja ne zahtijeva USB licencer za instalaciju). Vezano za C8E -Što se tiče stabilnosti, zaista nemam šta prigovoriti, radi ok i nisam imao za sada ni jedan problem -Svi 64 bitni plug-in-ovi rade uredno (kako narodni tako i regularni, nije trebalo ništa ponovo registrovati i sl.) -32 bitni, e sad, većinu plug-inova Cubase-ov bridž vidi i rade uredno, međutim, ako imaš neke matore plug-inove (kao ja) može se desiti da imaju problema sa GUI, a neke uopšte ne vidi. Ponavljam, većinu vidi, oko nekih 85 do 90% bar kod mene -ipak, pošto sam sentimentalac ![]() -nisu za sada uočeni nikakvi paralelni problemi između narodnog C5 i C8E, oba rade regularno, ne smetaju jedan drugom -što se tiče C++ problema, ja sam jedino imao sa par iZotope plug-inova (pisali smo o tome ovdje na forumu, bili su u pitanju iZotope Vinyl i DDLY) ali sam ih nekako ugurao u sistem, da izvineš ![]() Last edited by Goran B; 16-07-2016 at 11:53 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase i pitanje oko povezivanja???!!! | koja | Audio Produkcija - Osnove | 3 | 29-01-2014 05:48 PM |
cubase pitanje | matija | Audio Software | 18 | 05-07-2012 07:23 AM |
Cubase 5 export pitanje? | drzox | Audio Software | 3 | 30-03-2010 02:53 PM |
Cubase SX pitanje | "7" | Audio Software | 24 | 21-01-2007 10:01 PM |