|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
drugari.....treba mi preporuka.... godinama sam svirao stojeci....a poslednjih 5,6 god sam imao neke stolice koje su mi dozvoljavale da donju klavijaturu sviram sedeci pa i stojeci, a za gornju uglavnom ustanem....smeta mi to sad, i hocu da sedim skroz, ko covek
![]() e sad, da nosim klavirsku klupu na svirke mi je bzv, da se oslanjam na regularne stolice po mestima gde sviram, takodje... postoji li neka ideja, sem bubnjarskih stolica, treba mi nesto sklopivo, audobno za nekoliko sati svirke
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nesto ovako?
http://lyrastyle.rs/site/virtuemart?...category_id=14 ...znam da ima i jeftinijih, ova je nesto skuplja...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mozda.....ne znam da li moze skroz da se spusti, moja k&m ne moze bash
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Radna stolica | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 20-06-2010 10:12 PM |
Pitanje za klavijaturiste koji sede... | dacko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 18-09-2008 07:38 PM |
Sajtovi za klavijaturiste | nestor | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 18-10-2006 02:36 PM |