|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
ja sam čak skontao i starijeg brata, 824 kartu, koja je puna opcija, i čini se boljom kupovinom čak i od FF800. IVane, kako ti se dojmi sam mixer kartice, jel se može porediti sa Totalmixom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
ima neko iskustva sa ovim, jeftino dosta 30$?
http://www.sweetwater.com/store/detail/UM2usb https://www.youtube.com/watch?v=WbzRksnZHok
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]()
http://www.amazon.co.uk/Behringer-U-.../dp/B00FFIGYOI
Quote:
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
27$ na amazonu, kod nas 8000 din, nigde info o latenciji i odnosu signal sum
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Bump. Kupio sam ovu karticu pre nekih mesec dana jer mi je trebala portabilna varijanta i nisam hteo da stalno čupam rme iz reka. Kartica je sjajna. Pored drajvera koji su jezivo stabilni isprobao sam stock preampe sa sm7b kojem inače treba kilo gain-a. Iako sam morao da podignem gain na 90% i pritom sam uneo malo šuma, zvuk i čistoća preampa su za svaku pohvalu. Skoro pa rame uz rame sa nekim preampima od par stotina evra koje imam. Apsolutni best buy. Ostaje žal za adatom ali ruku na srce, ovo čudo košta samo 120 evra i već nudi previše za te pare. D-pre preampi se mogu naći u high end yamahinim stolovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
jel vidjao neko ur22 mk2 verziju kod nas u prodaji?
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Sta ce ti mk2? Koliko sam shvatio, jedina razlika u odnosu na običnu verziju je što mk2 ima strujni adapter koji mu služi kao pomoćni napon za iPad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
i genericki usb drajver i bolji odnos signal sum
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
JA sam uzeo Yamaha AG06 i takodje ima 2 D-PRE,192khz -24bit,Loopback function,drajveri su stabilni i mozes raditi na niskoj latenciji.Jedino sto ne valja je preamp slusalica ,jer do pola je OK a preko pola distorzira .E sad to pola je i vise nego dovoljno.BAs me interesuje kakav je preamp za slusalice u mk22.
P.S BAs sad citam komentare na Thomann ,i svi se zale da je izlaz za slusalice na UR22 MK2 pretih.KOd Yamahe to nije slucaj ,cak je prejak ali kao sto sam rekao preko pola vec distorzira.
musica Last edited by drzox; 29-06-2016 at 10:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
steinberg ur22 |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |