|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Pomenuo bih ovu karticu kao best buy. u pitanju je dvokanalna kartica sa podrskom za sve sisteme . pocev od osx 10.8.2 pa do xp,win7,win8 .. sve fenomenalno radi na svim sistemima.. u pitanju je metalno kuciste sto je jos jedan + ..
Ustvari trazio sam sebi kartu koja ce pored cene zadovoljiti i moje potrebe da je koristim i na mac i na win .. koliko sam gledao, ovo je jedna jedina kartica koja sve podrzava a + ima midi in/out sto je takodje bio uslov kao i usb konekcija, sve za 110 eura koliko sam je platio u CH u prodavnici http://www.houseofsound.ch u eu je oko 130 eura cena .. pozvao sam i artyst medjutim nemaju na stanju i ne znaju da li ce imati, pa neka ovo bude apel njima da nabave ovu fantasticnu spravicu jer je definitivno bez konkurencije sa onim sta pruza za ove pare zvanicna stranica steinberg ur22 ![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
steinberg ur22 |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |