|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
eo svi opet ne? filozofirate, analogno ovo, analogno ono, ?ire je, ne raspadne se i te gluparije, a kad vas se lijepo pita koji mix je analogni a koji in the box, ?utite svi, jer nemate pojma
![]() "(at this point) i'm 100 % in the box....i think i'm sonically gaining something by not coming back out to DtoA in the mix stage.." -Andrew Sheps https://www.youtube.com/watch?v=5zc1...tu.be&t=35m44s ?ovjek objasnio Last edited by loscolorados; 03-07-2015 at 01:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znači on prepoznaje razliku.
![]() |
![]() |
#63 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() ![]() ?to se hasa tiče, jok, jedemo uglavnom napolju, ?to i nije preterano jeftino, ni dobro. Čekam suprugu da mi dođe pa da ponovo jedem domaću hranu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
MAO
|
![]()
loscolorados, lagano ti retorika postaje preoštra, te ti savetujem da maalko spustiš loptu. Ne vidim da iko išta okolo zadnjih 6 meseci uopšte tupi na temu analogno digitalno širine i užine, jedino si se ti zaleteo sa ovom temom, a trenutno ko što vidiš, nema nešto zainteresovanih da se uopšte bave time. A i u ovoj temi smo već lagano ispucali otprilike mišljenja od koliko je to male važnosti za ... bilo šta u životu, ne vidim zašto si se ti toliko uzjogunio.
Jako je maliciozno ponašanje da inputiraš zaključke na taj način tako da, daj bre iskuliraj, i popij pivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Postoje li razlike? Verovatno postoje. ?ta je ?bolje?? Najbolje je ono ?to ima? i o čemu ne razmi?lja? dok radi?, nego radi? najbolje ?to ti ume?. U suprotnom, mo?e ceo ?ivot da prođe u testiranju i odlučivanju da li Lexicon 480 zvuči dublje, ?ire ili preciznije ako je povezan Mogami, Klotz, Van den Hul, Monster ili srebrnim kablovima. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#66 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() i bila je nedavno neka rasprava na temu skrillexa kak je njegov demo (ako se ne varam) zvu?o totalno in the box i kak je on to radio sam na kompu, a sad kao laze da radi na laptopu, a zapravo se mixa na konzoli i tako brate su se neka dva lika raspravljala u nedogled...nedavno, na ovom forumu, u biti me to i inspiriralo na ovu temu, mogu ti to iskopat ako te ba? zanima... evo kupio sam si pivo, valjda ?e mi bit bolje, ne?ta me tlak zeza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
VIP Member
|
![]()
Misliš na ovaj post: http://www.rumski.com/forum/showpost...&postcount=49# od pre skoro četiri godine?
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 13-07-2015 at 01:34 PM. Reason: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
MAO
|
![]()
"filozofirate svi, i šutite jer nemate pojma" mi baš i deluje samo blago preko ivice bezobrazluka, posebno što mi se čini da su ljudi prilično korektno i sa merom nekog ko dokazano u svom životu ima pojma, odgovorili. A ti nikako da ukopčaš poentu tog odgovora.
No, šta god da je pitanje, u pivu je odgovor, i tu ću se itekako složiti sa tobom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konzole (mixeri) | Arthur | Analogija | 66 | 02-06-2015 09:58 AM |
Da li postoji pogram koji sam moze da utvrdi brzinu neke pesme? | disco violence | Audio Software | 9 | 19-12-2007 07:20 AM |
Ovo morate cuti - KRAJ!!!! | OFF | Promocija radova | 43 | 07-07-2006 01:17 PM |