Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2015, 01:59 PM   #11
IDJVideos d.o.o. Beograd
Junior Member

Default Re: Bezobrazno blokiranje popularnog videa od 50 miliona pregleda - Pilici

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
Ok, recimo da je tačno sve ?to ste naveli, ali to vas ipak nije sprečilo da se i vi malo omastite i iskoristite (ukradete) video koji je Nikola uradio.
Uradjen je potpuno nov video od source grafike.
IDJVideos d.o.o. Beograd is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2015, 02:10 PM   #12
djnick
Member

djnick's Avatar

Default Re: Bezobrazno blokiranje popularnog videa od 50 miliona pregleda - Pilici

Quote:
Originally Posted by IDJVideos d.o.o. Beograd View Post
Uradjen je potpuno nov video od source grafike.
Ja sam vec nekoliko puta napomenuo - radite sta zelite sa Pilicima ali moje video fajlove ne dirajte. Medjutim vi zelite da imate preglede preko moje grbace.

Kada smo se videli 1. put u vasim kancelarijama, prvo ste trazili: % od videa, potom kroz razgovor da skinem video sa Pilicima a da ga VI okacite kod vas, i na kraju ste resili da trazite da totalno skinem Pilice da bi vi okacili vasu verziju kod vas. Menjate stav iz minuta u minut, a zaustavili ste se tamo gde trenutno mozete da drzite blokiran video.

Last edited by djnick; 09-07-2015 at 04:40 PM.
djnick is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2015, 09:43 PM   #13
djnick
Member

djnick's Avatar

Wink Re: Bezobrazno blokiranje popularnog videa od 50 miliona pregleda - Pilici

https://youtu.be/55uMwzuvGV8 - Youtube pravda! Vracen video Pilici!!!
Zlocin se NE ISPLATI! Hvala Vam svima!
djnick is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2015, 09:43 AM   #14
pecass
Member

pecass's Avatar

http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/...itav-dan-video

by the way DjNick-ovi pilici su hit ovo novo je losa kopija what ever...

evo nadjoh i to whatever

https://www.youtube.com/watch?v=sx5yzwrHaDM

Last edited by pecass; 10-07-2015 at 10:36 AM.
pecass is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2015, 02:49 PM   #15
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by pecass View Post
http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/...itav-dan-video

by the way DjNick-ovi pilici su hit ovo novo je losa kopija what ever...

evo nadjoh i to whatever

https://www.youtube.com/watch?v=sx5yzwrHaDM
Ahahaaaa, tek sad sam shvatio da su ovi geniji iz iDJVideos promenili SVE (i video i muziku), samo da bi se kešali na već postojeći hit

Mislim, morao sam da napišem nešto (glupo mi da samo lajkujem djnickove postove) čisto da bih i ja bio među onima protiv kojih će biti pokrenut postupak zbog hajke. Sa uživanjem očekujem tužbu

Pozdrav djnicku, propast vaćarošima!

Vasa
Old 10-07-2015, 03:39 PM   #16
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Ja coveka(djnik) podrzavam a ako iDJVideos zbog ove moje podrshke u vidu teksta(bez psovki i prostakluka)smatra dovoljnim za tuzbu slobodno.a ko je ta Sandra afrika,jel to neka pesma
spartakus is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2015, 03:41 PM   #17
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

hmm, zanimljiv slučaj.
evo i mog ugla viđenja stvari - imam 33 godine, sina od 5 god i ćerku od 2.5god. Lično smo odgovorni za bar 2-3hiljade pregleda Pilića a bogami i još podosta Nickovih videa sa gey prasetom i komarcem iz Zlatarića fakti kažu da ja trenutno zapravo i nemam informaciju u mom mozgu da postoji igrica sa tim likovima, a kolko sam primetio, nemaju je ni moja deca. Sad kad je pomenuste, kroz maglu se prisećam da je bilo nešto na tu temu, al niti sam je video, niti igrao, niti mislim da je popularnost Nickovog videa iole oslonjena na popularnost igre. Čak mi se pre čini da je obrnuto, da je više ljudi dalo svojoj deci da igraju tu igru pošto su već videli taj video i inficirali se njegovom, pre svega, muzikom.

IDJ Videos kao dokazani poznavaoci prilika masovnih medija i faktora uspeha popularnosti na YouTube, ne bi smeli tako lako da se igraju zamenama teza. Naročito ne izuzetno lošim ilustrativnim primerom Disney-evih crtaća, koji postoje skoro ceo vek, i trenutno ne znam nijednu pesmu, naslonjenu na neki Disneyev lik, a da je zasenila sam originalni proizvod (subjektivni utisak) i zaradila više para nego sam crtani (ovo se da proveriti i osporiti, nisam ulazio u to).

Imajući sve ovo u vidu, čini mi se da bi ovde pre autor igre trebao barem džentlmenski da bude zahvalan Nick-u na efektno urađenom poslu, koji je nesumnjivo pomogao samoj igri, a ne da se na ovaj način cela priča izvrće ruglu, i grubo krši logika.

Zbog svega toga, iako Nicka ne poznajem, a sa IDJsom do sada imao skromnu ali korektnu saradnju, trudim se da budem nepristrasan, te sam nadam se samo pojasnio odakle poriv ljudi da dižu HAJKU i dovode u pitanje moralnu ispravnost teze IDJs-a.

Marko Jovanović
Studio Underground
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2015, 03:46 PM   #18
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

ili kraća verzija, da je umesto pilića nick uzeo krastavce i napravio animaciju sa simpatičnim krastavcima, mislim da bi video postigao isti rezultat, te teza autora igre i IDJsa o protivpravnom kršenju intelektualne svojine pada u vodu.

Da je stvarno čovek napravio pesmu o Novaku Đokoviću ili nekom dokazivom srpskom magnetu za popularnost, pa se naslonio na to i dobio neki deo kolača, bilo bi jako ružno da to ne podeli sa istim.
Old 10-07-2015, 04:05 PM   #19
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Čini mi se da bi ovde pre autor igre trebao barem džentlmenski da bude zahvalan Nick-u na efektno urađenom poslu, koji je nesumnjivo pomogao samoj igri, a ne da se na ovaj način cela priča izvrće ruglu, i grubo krši logika.
Bilo bi dovoljno i da si samo ovo napisao

Poređenje sa Diznijem je šibicarsko. Ovo mi više liči na situaciju u kojoj David Cameron traži procenat od Celine Dion (I Will Always Love You), pa je na kraju i blokira jer se u spotu pojavljuju kadrovi iz Titanika – kao da se ne radi o zajedničkom poduhvatu i kao da ta pesma nije pomogla gledanosti filma.

Pozdrav,

Vasa

P.S. (EDIT) Sve u svemu, video je odblokiran – znači da je i kupatilo shvatilo. Ako @djnicku nije frka (odnosno ako nije pristao na zavet ćutanja ) mogao bi da nam objasni da li su pomogli domaći advokati, nemački zastupnik ili je kupatilo shvatilo samo od sebe

Last edited by awacs; 10-07-2015 at 04:14 PM. Reason: P.S.
awacs is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2015, 04:30 PM   #20
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

pa i ta selin dion komparacija mi ne stoji - taj film je uzeo višestruko više para nego celin dion u celoj karijeri. Opet, ta pesma teško da bi bila baš toliko popularna da se nije tako ciljano i programski oslanjala na film. Iako je Celin imala svojih hitova i ranije.. nažalost
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules