![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam recimo prvi put jasno cuo neke bas dionice koje nisam zamijetio prije ili neku dodatnu boju na recimo dobosu, a bas sam ih testirao s glazbom koja je miksana upravo na Yamahama...
Dobra je to ideja za pasivne, sad imam prostora za jos neke kombinacije, mozda neki jaci pasivni monitori, jedino nemam pojma di cu to sve postavljati... Cini mi se da mi dobro odgovaraju i u mom prostoru, ne idu toliko nisko da bi poceli stvarati probleme, nekako su optimalne. Uglavnom, nije to neka drasticna razlika kakvu sam ocekivao, ali daleko od onog uobicajenoga "zvuce uzasno, zato su dobri"... ne vidim sto ovdje zvuci uzasno, naprotiv... slusao sam ih na tise i zvuce super. Sutra cu malo odvrnuti da vidim kako se tu ponasaju... Ako na Yamahama nema nista ispod 70 hz, to je jos uvijek pedeset puta vise nego sto ima na laptop zvucnicima, iphonovima i desktop zvucnicima a na tome vecina danas i slusa glazbu hehehe pogotovo ovu metalnu koju ja radim... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 29-06-2015 at 10:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj odvrtati, nema potrebe.... one su za tiha i umerena slusanja...
a bas zato sto su tanke u basu (kompresione) ne prave probleme u netretiranijim prostorima a probaj cisto, testa radi, da posle par dana sa Bozom, zakacis neko obicno hifi pojacalo od 100e, da vidis sta je ruzno ![]()
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Evo par dana slusam ove Yamahe, pomislim danas pa sto me je tu toliko odusevilo na prvu?
Sve mi nekako obicno pocelo zvucati na njima, cak i malo mutnjikavo. Valjda kako se uho privikne a i ovih par dana samo na njima slusam. Ajde da prebacim na druge monitore, prebacim ja po redu na spomenute Genelec, Adam i Dynaudio, vratim na Yamahe... odusevljenje isprve! Zaljubljivanje! ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 01-07-2015 at 01:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
Kad sam dosao u London davne 1986, odmah sam kupio Yamahe NS10. To su mi sve vreme bili glavni zvucnici, za rad, za slusanje muzike (hi fi) itd... kad se Bozo pojavio jos vise sam se primio na njih!
![]()
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
I meni. Doduse ja ih guram quadom, ali su mi omiljeni.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BoZo 500 series u Resolution Magazinu ! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 09-08-2010 12:40 AM |
Bozo Electronics - Ni$ 27.10.2007. | sRce | Razno | 24 | 30-10-2007 12:17 PM |
BoZo A1802 pojacalo | Moritz | Monitoring | 25 | 01-10-2007 11:49 PM |