Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-07-2015, 09:19 PM   #23
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: DMP3 ili Interface Firewire Focusrite Saffire PRO 14

Quote:
Originally Posted by MD View Post
Kupi za 450 eura recimo Focusrite ISA One, pa usporedi s tim Profire preampovima. Jedino ako mislis da isto zvuci jednostavan ogoljeni single channel preamp za 450 eura i jedan od osam preampova s kartice, gdje je jos hrpa toga ubaceno i to sve za isto toliko eura...

Kazes da koristis samo preampove s Profire, kako napravis bypass konvertera?

pardon, izvinjavam se, mislio sam ako trazi karticu + preamp u tom cenovnom rangu, naravno i isa one i gap i jos nekolicina mogu da itekako rade...

ne koristim samo preampe na karti, koristim samo profire tj to mi je glavna karta, zato sam te pitao kako ti radi u konekciji sa rme...
meni trenutno najvecu zbrku tu pravi sto izlazim preko adata na mixer, i onda moram i finansijski i takticki dobro da odlucim kako sve to da povezem a da pritom izbacim sto vise kanala na mixer...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules