|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() Čak mi je suludo poslužio u mom izletu u SFX dizajn za scene 6.aprilskog bombardovanja. Nisam u bankama uspevao da nađem adekvatno jezivu exploziju da me kupi. Ali uz rbass pa u neku suludu gainstrukturu gde output level API2500 (pričamo o waves) igla, više sekundi ne silazi iz zakucanog položaja... ee taj neki KREEEK me je podsetio na detonacije kakve pamtim.. inače ga mećem na nedovoljno ubedljive rock doboše, 30ms attack pa po potrebi gazi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() Čak mi je suludo poslu?io u mom izletu u SFX dizajn za scene 6.aprilskog bombardovanja. Nisam u bankama uspevao da nađem adekvatno jezivu exploziju da me kupi. Ali uz rbass pa u neku suludu gainstrukturu gde output level API2500 (pričamo o waves) igla, vi?e sekundi ne silazi iz zakucanog polo?aja... ee taj neki KREEEK me je podsetio na detonacije kakve pamtim.. inače ga mećem na nedovoljno ubedljive rock dobo?e, 30ms attack pa po potrebi gazi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
VIP Member
|
![]()
Ukradoh od jednog FB prijatelja, naturalizovanog Kineza koji voli da postavlja duple postove:
![]() |
#44 |
MAO
|
![]()
a šta ću kad ovde sve ide preko VPN, dobro je i da uopšte vidim rumski. Baguje nešto pa lupa duple
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
VIP Member
|
![]()
Šalu na stranu, ima li tamo cenzure interneta kao što se priča?
Pozdrav, Vasa P.S. Srećom odlutasmo od Steven Slate Warsa ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 24-06-2015 at 05:11 PM. Reason: P.S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
MAO
|
![]()
ne radi Google niti jedan njegov servis (gmail, drive, map, yt), ali je veći problem što ne rade ni sajtovi koji imaju google ads, a to je velika većina sajtova današnjice. Naravno, ne radi ni Facebook (ironično, juče sam bio do HongKonga opet, koji se vodi kao autonomna celina i ne važe kineski zakoni, svi piče FB
![]() ALI. postoji workaround za sve to, a to je korišćenje VPN (virtual private networka). Jednostavno, instalirate softwer, koji vam kao proxy služi kao prozor u svet, tj, on prijavljuje sajtovima da niste iz Kine, već neka druga lokacija. Zapravo, vi i ne pristupate tim sajtovima, nego VPNu, a on u vaše ime ide dalje i tako "tunneluje" ceo saobraćaj. I onda sve radi. ALI nisu kinezi sisali vesla, pa budući da su najveća svestka piratsko-hakerska sila, izlažu sve VPN servere na svetu ozbiljnim napadima, od kojih se ovi sa manje ili više uspeha brane, i tu se situacija neretko menja iz sata u sat. Naravno, postoje besplatni VPNovi, koji su samim tim i manje uspešni u odbrani od istih, a postoji i par "jačih" igrača, koji se plaćaju (ne preterano skupo, 50ak USD za 6 mesečni subscription) i oni se dosta dobro drže. Rade i na smartphonovima. Ali čak i kad rade, imaju osetno niži protok, od inače suludo ozbiljne kineske internet infrastrukture . Ovde optika ide u sve novije zgrade, piči se po 100 i više mbit lagano, al džaba, samo za lokalne sajtove. Tako da iako imam 4g telefon i full 4g mrežu po celom gradu, optiku na gajbi , i dalje retko mogu da gledam YT klipove bez seckanja, HD je već zadatak, a ni download fajlova ne sija :/ Sve u svemu, frust. Al šta ćeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
VIP Member
|
![]()
Nije ni to lo?e, bar te situacija natera da se bavi? realnim ?ivotom.
Pun pozdrav, Vasa
![]() |
#48 |
MAO
|
![]()
ne, samo vi?e vremena gubi? blenući u ekran
![]() ![]() ![]() ![]() ?ta ću, ta sam generacija, kad gledam u taj ekran ko i da nisam oti?ao, tek kad ugasim skontam de sam. Sve je kao neka kulisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
VIP Member
|
![]()
Odvići će? se, biće ti bolje
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#50 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
I kako ide? Sta radis tu?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konzole (mixeri) | Arthur | Analogija | 66 | 02-06-2015 09:58 AM |
Da li postoji pogram koji sam moze da utvrdi brzinu neke pesme? | disco violence | Audio Software | 9 | 19-12-2007 07:20 AM |
Ovo morate cuti - KRAJ!!!! | OFF | Promocija radova | 43 | 07-07-2006 01:17 PM |