|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja verujem da je sve moguce,dobro zamaskirati dosvirati i odraditi arnzman u drugacijem fazonu od originala.Crnci su sad povlashceni(salim se naravno).Ogroman je to kesh ne mogu ni da zamislim sta bih radio sa toliko para.
Crnac se sigurno sepuri po kraju i nosi pamucna odela i jede piletinu(oni obozavaju piletinu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ispravka - publishing je bio $8M (od cega su takodje pola dali porodici)..
inace napisali su sta je do sada bilo OK da se "pozajmi"..ritam, udaraljke, zvukovi, prateci vokali i bas linije - pogotovu ako ide iz druge harmonije... ali sta ne sme da se pozajmljuje - glavna linija pevanja. vise od tri ista akorda ZA REDOM itd...
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mislim da si ne?to pogre?no shvatio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
samo Sam prepisao / preveo. Tri akorda kao identican sklop od tri aKorda, sekvenca, riff, valjda
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da tu samo riff mo?e da se računa, jer bismo principom "tri akorda" dobili Apsolutnog pobednika - frajera koji je prvi snimio Am-F-C-G...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
A nisu ni ove dvije kombinacije istih harmi za baciti - mo?da i naj?e??e dvije:
C am F G C G am F |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Obrni-okreni, ja ovde ne vidim ama baš nikakvu sličnost osim što su obe pesme u istom gruvu. To znači da odsad i gruv može da se patentira?
Ali pošto tema ionako nije autorstvo nego zarada od hita: niko valjda nikad nije ni sporio da veliki svetski hitovi zarađuju velike pare, ili da nešvilska kantri scena ima ozbiljan finansijski promet. To su dve muzičke konstante, ko brzina svetlosti u vakuumu ![]() Problem je u tome što „druga liga” ne donosi pare ni sebi ni drugima, a ona je kudikamo brojnija i nekad je predstavljala glavni motor muzičke industrije. Dobro, problem je možda prejaka reč, to je opšte stanje ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 18-05-2015 at 02:09 PM. Reason: on-topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() elem, ja bi se samo nadovezao, mozda je onaj robin thicke malo poznatiji siroj populaciji , a crnac tu dodje kao biber u supi, a ustvari, taj TI (crnac, sto voli piletinu) ih stavlja u dzep vec odavno, networth na 50 miliona, menadzmenti, producentske kuce, rijaliti programi itd itd... a farel je vec prica za sebe... ajd sto covek pravi hit pesme, ali sto pravi hit pesme za druge... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta je vazno u muzici ? | DaBear | Razno | 56 | 04-01-2011 12:04 AM |
kad ROLAND mora da radi ovo znaci nema para u muzici :))))))))))))))) | shashko | Razno | 13 | 12-08-2009 07:47 AM |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |
Stakleni zid u studiju! Ko kaze da ne moze? | Moritz | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 20-12-2006 08:10 PM |