|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Bravo! A i tvoj mjuz mi je dobar, tako da će biti ?ta lepo i da se snima na takvoj sjajnoj opremi...
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Hvala na komplimentu Bockie
![]() Ve? snimamo na novoj konzoli i jako smo zadovoljni, ?ak sve relativno i dobro radi, tu i tamo zeza neki prekida?, ali sve u svemu je super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Last edited by Francuz; 18-05-2015 at 01:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Kad smo već kod studera, koliko vi cenite da bi ovakav kanal vredeo:
http://www.kupujemprodajem.com/stude...?filter_id=102 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Koliko mi se cini po oglasu, ovo nije "urekovano"...dakle, treba bar 200-300e da se to cestito stavi u rek, kanal-dva, sa nekim iole napajanjem, ruke, noge itd... A to onda, cini mi se, dovodi u pitanje isplativost...posto je to cena koja se "vrti" za par takvih "golisavih" kanala...ili-ti 130-150€/kom...
Ovako komadno da imas, to je ok, to dobro radi, a da ce da napravi cudo - nece. Jos kada se u obzir uzme da se generalno na ovakvim kanalima, poenta istih nazire tek kada imas bar 8-10 komada...pa njihova analogna suma...dakle mixer. Pre bih pare usmerio u bolji mikrofon. Moje je iskustvo da je daleko bolje imati skuplji mikrofon i korektan, prosecan preamp, nego obrnuto...
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ja sam imao taj mikser (upravo ga prodao). Super mu zvu?e preampi i EQ, ali isto tako mislim da se ne?e? puno pomo?i sa ta dva kanala, plus sve ?to je gore navedeno. Prvo ne mo?e se probati je li ispravno (osim ako nema? nekoga ko ima taj pult), a drugo - treba slo?iti i napajanje i rack. I jo? jedna stvar koja je mo?da va?na - ti moduli nemaju direct out - zna?i ili ?e? iza?i nebalansirano iz inserta, ili ?e? mu morati dodati izlazni transformator, ?to opet vjerojatno utje?e na originalni zvuk modula...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixeri: Soundcraft EFX8 ili Behringer Xenyx 1622fx | frcko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-08-2008 06:46 AM |
Mackie mixeri Onyx serije | Jan | Computer Hardware | 4 | 06-04-2006 11:14 PM |
SFP 4.0 mixeri | idekius | DSP forum | 11 | 24-07-2004 09:35 AM |