|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ne trazi nista sam sve odradi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Znaci primanje novca iz inostranstva jos uvek mućak ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jedino da kontaktirate banku u kojoj ste uzeli karticu, ja kad kupujem preko internet kartice na racunu koji je spojen sa njom uplatim samo onoliko novca koliko je cena proizvoda koji kupujem + 6% od cene koliko treba da ima na racunu vise da bi prosla autorizacija, tako da ako proba konverziju nema nista od kupovine, jedino da precesljate malo sam pay pal nalog, ali ako me secanje dobro sluzi u prvih nekoliko stranica kad krenete da kupujete proizvod sigurno vam je promakla neka od opcija da se placanje izvrsi u Eurima kao valuti,
logicno i jeste (da smo neka normalna zemlja) da po defaultu placamo nasom valutom ali opcija da se to promeni sigurno postoji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Upravo proverih podesavanja i ne postoji nigde gde se podesava da li radi konverziju ili ne....moguce je da zavisi i od sajta na kojem se kupuje mada mi je totalno neverovatno
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paypal (ne)dolazi u Srbiju | Rezime | STUDIOTON | Pricaonica | 62 | 09-09-2013 11:51 AM |
Proradio je PayPal | dvuckovic | Razno | 34 | 19-04-2013 09:13 PM |
Paypal uskoro i u Srbiji | STUDIOTON | Razno | 77 | 18-11-2012 03:13 PM |
paypal kupovina | liman021 | Pricaonica | 10 | 20-03-2011 09:50 PM |
PayPal | samsara | Pricaonica | 5 | 13-12-2008 02:04 AM |