![]() |
PAYPAL Omogucena uplata !
|
Re: PAYPAL Omogucena uplata !
Odlicno.
|
Kazu pustili nas na play store a ne moze ni free aplikacija paypal da se skine. Pre je mogla.
|
1 Attachment(s)
|
Danas se ulogujem na Paypal i nema onog dugmeta Add Money.
Edit: Ukapirao sam šta je u pitanju. Treba da obnovim kreditnu karticu. |
Kod mene nece na play store da nadje aolikaciju. Skinuo sam je negde sa sajta.
|
Skini HOLA aplikaciju i stavi play store na UK.. mozes i kupovati i skinuti paypal aplikaciju.. posle toga uvek ce ti biti prikazana na my apps /all
|
Ok
|
?to reče neko u komentarima... "mo?a"!
Quote:
Quote:
|
Ma cutite dok nam i Western Union onemoguce, ne deluje tako, ali neke insajderske informacije imam da nam je drzava pred krahom i povratkom u 90te, da ne zalazim u politiku...
Ovo sto pricam za Western Union, pre mesec dana kad su neki klijenti uplacivali Westernom neki sitan novac meni, kad sam pokusavao da proverim tracking novca, izaslo mi je Awaiting Authorization, cekao dan-dva isto, on je morao da zove WU u Americi da odobri transkaciju koju je napravio :S I evo juce, ista potpuno, identicna situacija, poslat novac, sve regularno, opet Awaiting Authorization, covek je zvao da odobri, medjutim njemu su rekli da cu ja ovde moci da pokupim novac tek 23. septembra, zasto? ne znamo ni on ni ja... I eto, novac stoji uplacen pod "Awaiting Authorization" i ja cekam 23. da ga dignem, da vidim da li cu uopste moci... 10 godina u nazad sam primao novac cesto preko WU-a, i sad je ovo pocelo da se desava... |
All times are GMT +1. The time now is 07:04 AM. |