|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav postovani forumasi,
obracam vam se u nadi da ce te mi pomoci da resim neke dileme i, nadam se, u buducnosti prodam ove neke stvarcice.Ne znam da li sam pogodio podforum, al svakako mislim da nisam pogresio, jer se ionako ne razumem u audio tehniku toliko.Naime dosao sam u posed nekih starih uredjaja pa da vidim sta da radim sa njima.Radi se o sledecim stvarcicama: Technics-ov resiver SA-EX140 Marantz HD770 zvucnici i Magnetofon ReVox B77 MK II Sto se tice ovog pojacala i zvucnika oni su ispravni.Pa me zanima za koliko ih mogu prodati ako se odlucim na taj korak. A sto se tice revoxa, verovatno i on radi, ali posto je uredjaj star,a ja se ne razumem u radio tehniku nisam hteo da ga isprobavam, pa me zanima gde mogu da ga odnesem da ga neko ko to zna testira, kalibrira i sve sto treba.Naravno i za koliko se on moze prodati. Unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sinhronizacija magnetofona i PC-a | igormink | Analogija | 19 | 14-03-2011 06:45 AM |
Pomoc? | brokenrhythm | Promocija radova | 3 | 07-03-2009 08:59 PM |
Softwerska simulacija magnetofona | Zid | Audio Software | 16 | 28-01-2005 10:20 AM |
POMOC!!!! | Tribal_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 24-08-2004 06:47 PM |