|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Cao naleteh na ovo juce procitao sam prvih 20 i mogu reci interesantno skroz.izdanje je 2012 na 88 strana pa kome se cita topla preporuka..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]()
Jes, ali na početku naiđoh na interesantan savet:
Quote:
Istina je da je praćenje jačine signala kroz ceo lanac obrade važna stavka, ama ovako „objašnjena” ne znači ništa. Šta sad, turiš hihat na (nekakvih) -18db, bas isto na -18dB i to je to? Obaška što se svako malo pominje headroom, a nigde objašnjenja šta je uopšte headroom. Msm... jbg. Toliko o sistematičnosti. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
e jbg sad pa polako do 88 strane ce valjda dati neka objashnjenja,awax koliko trazis da mi drzish casove(franke batali).takodje bih preporucio Audio Engineering 101 na 700 i nesto strana.to josh nisam poceo da citam samo sam prelistao deluje mi ok...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
@awacs: Pretpostavljam da je mislio na -18dBFS a da je ''nominal operating level'' 0dBU.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() @spartakus: ne tra?im ni?ta, ne umem da dr?im časove, pa ni one iz miksanja. A i miks je dosadna i precenjena stvar. Muzika je pak ultrazabavna, ali o njoj na?alost znam jo? manje nego o miksu. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Dok god neko deli svoje znanje ja sam okej sa tim, a na meni je da li cu ga usvojiti ili ne, a literature nikad dovoljno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The vice guide to the balkans | yoloko | Razno | 43 | 13-01-2012 05:56 PM |
Windows Vista Optimization Guide | AcaHari | Tutorijali | 1 | 24-01-2009 11:06 AM |
:: Electronic Dance music guide :: | lesha | Razno | 5 | 09-07-2005 12:56 PM |
Interactive Guide to Home Recording | Boskovic | Tutorijali | 1 | 18-11-2004 09:51 AM |
Silent PC guide | dr.Ru | Computer Hardware | 0 | 02-07-2003 12:40 PM |