![]() |
Ermin Hamidovic - The Systematic Mixing Guide
Cao naleteh na ovo juce procitao sam prvih 20 i mogu reci interesantno skroz.izdanje je 2012 na 88 strana pa kome se cita topla preporuka..:rotfl:
|
Re: Ermin Hamidovic - The Systematic Mixing Guide
Jes, ali na početku naiđoh na interesantan savet:
Quote:
Istina je da je praćenje jačine signala kroz ceo lanac obrade važna stavka, ama ovako „objašnjena” ne znači ništa. Šta sad, turiš hihat na (nekakvih) -18db, bas isto na -18dB i to je to? Obaška što se svako malo pominje headroom, a nigde objašnjenja šta je uopšte headroom. Msm... jbg. Toliko o sistematičnosti. Pozdrav, Vasa |
e jbg sad pa polako do 88 strane ce valjda dati neka objashnjenja,awax koliko trazis da mi drzish casove(franke batali).takodje bih preporucio Audio Engineering 101 na 700 i nesto strana.to josh nisam poceo da citam samo sam prelistao deluje mi ok...
|
@awacs: Pretpostavljam da je mislio na -18dBFS a da je ''nominal operating level'' 0dBU.
|
Quote:
@spartakus: ne tra?im ni?ta, ne umem da dr?im časove, pa ni one iz miksanja. A i miks je dosadna i precenjena stvar. Muzika je pak ultrazabavna, ali o njoj na?alost znam jo? manje nego o miksu. Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Dok god neko deli svoje znanje ja sam okej sa tim, a na meni je da li cu ga usvojiti ili ne, a literature nikad dovoljno. |
All times are GMT +1. The time now is 12:20 AM. |