| 
 | |||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  18-01-2015, 10:22 AM | #1 | 
| Moderator Join Date: Jun 2007 Location: ) Recording 
				 |  Re: Focusrite Scarlett 2i2 pitanje 

Izlazi na 2i2 su "balansirani"...dakle ide stereo d?ek.  A RCA je nebalansirana konekcija. Nivo je isti. E sad, mo?e? probati i sa mono, mo?e se pojaviti zujka i slično ali i ne mora... Gledaj da su i komp i pojačalo na istom "vodu", na istoj struji. Koristi kvalitetne konektore i kablove. To je uvek pravilo u svemu... Ako ima ko potkovaniji za elektroniku, nek objasni... 
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | 
|   |   | 
|  18-01-2015, 11:15 AM | #2 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2015 
				 |  Re: Focusrite Scarlett 2i2 pitanje 

Sve to stoji, samo me interesuje, ako priključim RCA kablove (crveni i crni, je l'   ), preko ovakva 2 adaptera: http://ss-pics.s3.amazonaws.com/files/7099/large.jpg , da li će sve ?ljakati kako treba? Po mojoj nekoj logici ne bi trebalo da bude problema, preko sličnih adaptera sam ?tekao gitaru u Line In od kompa, ili izlaz iz laptopa na gitarsko pojačalo, sve je radilo kako treba. Samo eto, ovo mi je bitna investicija, Scarlett 2i4 ima 4 RCA izlaza na primer, ali je zato prilično skuplji. Ako mo?e ovo da se sredi preko gore navedenog adaptera, da naručim odmah 2i2   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Focusrite Scarlett 2i2 | DaltonAbc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 08-12-2013 11:39 PM |