|
DIY - Uradi sam Ovde mozete postaviti ideje svojih shema, sklopova, gotovih resenja i drugih radinosti u oblasti audia... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Superoperater
|
![]()
Jeste, ali ako se sala plasira na neciji racun, onda je to ipak potsmeh
![]() Ma rekao sam "ako je potsmevanje" - ja iskreno nisam skapirao tvoju nameru - da li je tebi uopste glupa ideja oko toga, ili jednostavno sala u vezi woow efekta na klijente ![]() ![]() Drugo - odmah sam rekao - cak i original PMC drajver nece zvucati isto bez ostatka komponenata i kutije, u tome i jeste caka. Zato mi je 600e za DIY bespotrebno bacanje para, ako ne moze da se ostatak napravi po shemi (ciji razvoj inace placas, dajuci toliko para za monitore) Neki pristojan HiFi moze dorbro da se napravi, uz malo truda, zelje i ljubavi. I uz prave podatke. Pricam iz ugla nekoga ko je radio neke HiFi projekte, od zvucnika pa do pojacala. I dalje kuci slusam muziku na svom rucnom radu od pojacala. Modifikovana verzija "Revenge of DoZ", hehe ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde da nadjem ovakve stolice??? | Nemania | Razno | 14 | 11-11-2014 10:50 PM |
podnozje za zvucnike | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 211 | 24-07-2014 07:04 AM |
Kupujem Zvucnike | Makiro | Kupujem/trazim | 0 | 05-02-2014 03:03 PM |
Stalci za zvucnike | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 08-06-2008 09:21 PM |