|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Naravno da gledam i polovne kartice, nisam skepti?an po tom pitanju.
Alesis preamp sam uzeo kada sam kupio Rode NT1a jer mi je trebalo napajanje tj phantom. Testirao sam majk na scarlet kartici kod prijatrlja, pa zatim na alesisu, i nekako mi je zvuk bio "topliji" na mom alesisu, ne znam da li zbog druge prostorije u kojoj je snimano ili do preampa. Iskreno, nemam problem ni sa latencijom ni sa bilo ?im, stvarno solidan zvuk izvla?im, ali sam ?itao da mi treba bolja zvuc?na kartica. Iskreno ne znam ni kako bih povezao monitore na sb zvu?nu, naru?io samih pre par dana pa zato i razmi?ljam o novoj kartici. |
![]() |
![]() |
Tags |
zvucna kartica |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Upgrade zvucne kartice - pomoc ako moze | voomighty1 | Computer Hardware | 8 | 09-05-2014 02:04 PM |
Pomoc u izboru zvucne kartice | lazarus4all | Computer Hardware | 3 | 11-02-2014 05:43 PM |
Dve zvucne kartice | Petrenj | Computer Hardware | 9 | 13-04-2012 03:16 AM |
Potrebna pomoc u odabiru zvucne kartice za... | Napoleon | Computer Hardware | 6 | 16-09-2011 06:46 PM |
Pomoc oko odabira muzicke kartice | dogline | Computer Hardware | 3 | 15-04-2008 06:23 PM |