|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala NLP !
Situacija je takva kakva je, moram da se "cenjkam" sa prostorom sa jedne strane, dok sa druge moram iz njega izvuci maksimum. Na polju STC ne baratam najbolje podacima, tako da mogu da znam tacno koliko mi se uopste isplati da radim bilo sta na tu temu. Voleo bih da znam tacno sa koliko materijala dobijam cega ![]() Varijanta koja najvise predstavlja problem prostora su ti bocni zidovi. Zid iza pregradjene sobe izlazi na ulicu, tako da njega mogu da ucinim maksimalno masivnim. Desni zid (gledano sa ulaznih vrata) se naslanja na komsijinu garazu, tako da sto se buke tice tu ne moram da brinem (osim ako ne udje da turira auto meni u inat ![]() Interesantan dizajn ![]() ![]() Hvala unapred, Bane |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio u izgradnji(studio Garaza) | nik1883 | Dizajn i konstrukcija studija | 131 | 18-07-2015 10:12 PM |
Moj Maschine Studio Maschine Studio Tutorial\Reklama\Recenzija | Toza Production | Computer Hardware | 2 | 08-05-2014 02:02 PM |
akusticka adaptacija do 500eu | Miha Blaze | Dizajn i konstrukcija studija | 85 | 13-11-2009 07:47 AM |
Akusticka adaptacija do 1000EUR | Miha Blaze | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 11-12-2008 06:32 PM |