|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Bogu hvala!,
?iv sam, zdrav sam, kao i momak koji me zveknuo frontale svojim autom. ![]() Fino pređe na moju stranu i zapuca me onako, ?kolski. Jo? kada sam zabibikao prije udara, jadan dade gas. Bila ....cija : ja krivica = 0, suprotna strana krivica = 1. Auto = frontale totale. Eto, a taman sam nabavio i ugradio novi audio sistem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
slavi ovaj dan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Čuvaj se prijatelju, čuvaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Amin, Amin, ... !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Sta reci sve je vishe vozaca koji ne obracaju paznju.pre par godina na dorcolu ugledah kako covek vozi raspalog juga(bez tablica i retrovizora)i udara u kaen(porche dzip)..ko zna cime je platio tu popravku..samo da si ti nama ziv i zdrav..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Srećan rođus!
![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Hvala bogu da si ti ziv i zdrav druze.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vredi li nesto Mackie MR8 mk2 (iskustvo)? | Nemania | Monitoring | 3 | 05-06-2012 11:01 PM |
PETROLEJ - či?ćenje ?ica [prvo iskustvo] | stanceyu | Razno | 1 | 29-01-2011 05:13 PM |
Prvo iskustvo | Overdrive | Promocija radova | 4 | 22-12-2010 05:05 PM |
iskustvo sa mikserima yamha mg serija?? | kauboj24 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 25-11-2010 10:38 AM |
Narodnjačko 8.-martovsko iskustvo | alfom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 08-03-2009 10:27 PM |