|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Neko bilo ko...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Da.
Ne znam koliko je uop?te studijski korisno imati ove sprave. Za live i nekako... Čuvaj pare za bolji mikrofon. Uz iole po?ten preamp...sve drugo je u glavi i ITB...ako vija? moderan zv... ...repetitivne oscilacije... Za zvuk treba para i ma?te...#smor...
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Razumem vas, ali sta je bolje od ova dva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Vidi, gurman sam, pa ne zameri digresiju, a korisna je zbog "žrtava" ovog posta...:
Neko voli sladoled. Bilo koji. Ali onaj ko stvarno voli sladoled, jasno razlikuje vanilu i čokoladu. Nije mu svejedno. I jedno i drugo je sladoled...ali...(!) E sad se vraćamo... ...koji više voliš? DBX ima svoj zvuk...Focusrite takođe. U suštini isti zvuk...ali obrada je različita. Dakako se to oseća ponajviše na "proslavljenim" komadima, ali nikako na..."konzumentskim". Osvrt i na ono što reče Nemania: To je skoro ista klasa, DBX je nešto poznatiji međ' starijom publikom, pa je izvesnija brža prodaja na konto stare slave. Oba uređaja ne opisuju ni kvalitet fonta logo-a kojim su stekli tu slavu! Jel sad jasno? Kako da razložim na još osnovnije elemente? Nego mi smeta odsustvo gladi za istraživanjem... Manjak volje... Ne znam... Jbt, orao sam net, drndao ljude da otkrijem stvari...ali nikad nisam tražio da mi se žvaće da bih progutao... Onda nije motiv muzika i stvaralaštvo, nego nešto drugo... Dužina ili šta?! Veličina dijagonale androida ili nešto drugo... Kubikaža, broj aplikacija, konja, kilovata, hektara? Razumem želju...ali ne razumem stav. Mene bi bilo blam. Ali to sam ja. Stevo, oprosti, molim te, dobio si porciju za ceo razred...ali stoji mi u duši pa ne odoleh. Eto, ali mislim da je ako me shvatiš ispravno, sve bilo dobronamerno...bar sa željom u takav ishod, makar ti se ne dopadalo. Pametan si, pa sam shvati. Fića ili Peglica? Da, imaju fanove...kao i pašteta. poz'
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala svima, ipak sam odustao od toga.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio Fast Track Pro vs. Focusrite Saffire 6 USB | bladecatcher | Computer Hardware | 3 | 18-09-2011 09:13 PM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |