![]() |
Focusrite track master pro / DBX ProVocal Processor
Pozdrav svima, interesuje me sta je bolje od ove dve spravice, nekako mi je dbx zanimljiviji ali zelim da cujem vase misljenje?:wink:
|
Re: Focusrite track master pro / DBX ProVocal Processor
Neko bilo ko... :grin:
|
Quote:
Meni ni jedno od ta dva. Ako imas neku iole dobru muzicku karticu/audio interface sa preampima, mislim da neces cuti razliku..Bacanje para Poz |
Da.
Ne znam koliko je uop?te studijski korisno imati ove sprave. Za live i nekako... Čuvaj pare za bolji mikrofon. Uz iole po?ten preamp...sve drugo je u glavi i ITB...ako vija? moderan zv... ...repetitivne oscilacije... Za zvuk treba para i ma?te...#smor... |
Razumem vas, ali sta je bolje od ova dva?
|
Quote:
Neko voli sladoled. Bilo koji. Ali onaj ko stvarno voli sladoled, jasno razlikuje vanilu i čokoladu. Nije mu svejedno. I jedno i drugo je sladoled...ali...(!) E sad se vraćamo... ...koji više voliš? DBX ima svoj zvuk...Focusrite takođe. U suštini isti zvuk...ali obrada je različita. Dakako se to oseća ponajviše na "proslavljenim" komadima, ali nikako na..."konzumentskim". Osvrt i na ono što reče Nemania: To je skoro ista klasa, DBX je nešto poznatiji međ' starijom publikom, pa je izvesnija brža prodaja na konto stare slave. Oba uređaja ne opisuju ni kvalitet fonta logo-a kojim su stekli tu slavu! Jel sad jasno? Kako da razložim na još osnovnije elemente? Nego mi smeta odsustvo gladi za istraživanjem... Manjak volje... Ne znam... Jbt, orao sam net, drndao ljude da otkrijem stvari...ali nikad nisam tražio da mi se žvaće da bih progutao... Onda nije motiv muzika i stvaralaštvo, nego nešto drugo... Dužina ili šta?! Veličina dijagonale androida ili nešto drugo... Kubikaža, broj aplikacija, konja, kilovata, hektara? Razumem želju...ali ne razumem stav. Mene bi bilo blam. Ali to sam ja. Stevo, oprosti, molim te, dobio si porciju za ceo razred...ali stoji mi u duši pa ne odoleh. Eto, ali mislim da je ako me shvatiš ispravno, sve bilo dobronamerno...bar sa željom u takav ishod, makar ti se ne dopadalo. Pametan si, pa sam shvati. Fića ili Peglica? Da, imaju fanove...kao i pašteta. poz' |
Hvala svima, ipak sam odustao od toga. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:31 PM. |