|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ima li ovde na forumu neki majstor za zvucne karte koji bi mogao da sredi nesto oko elektronike na m-audio karti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Sve i da ima, sama karta je banalno jeftina, pa servisiranje gubi smisao...
![]() Baci u kantu i kupi drugu... ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
koji tip kartice? ako je delta rack, vredi uloziti, kosta blizu 350e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
imam maudio delta 1010lt, nije bas tako jeftina karta nova je oko 200 eura http://www.player.rs/pci/e/m-audio-delta-1010lt/pro/806 a to bas nije za kantu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Da i u uglu stoji da je akcija, a to na regionalnom tržištu znači da je nema u ponudi nigde u EU i da je zaboravljeni old stock.
Potraži je slobodno. NEMA je u ponudi na relevantnim trgovačkim portalima odavno. Legacy. To je karta stara bezmalo skoro deceniju...zaboravi je! Kvalitet "blastera" (integruše) sa više input kanala i to je to. Stavi u oglase , sprdnje radi, na 80€. Budi srećan ako ima naivnih. 50 max...i to da je "full ispravna" ...no...to sam samo ja... ![]() I sad, koliko je servis...? Preskup, koliko god!
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
a prijatelju, koji je problem sa doticnom karticom i odakle znas da je u pitanju elektronika? tj jel mozes nesto malo opsirnije da napises sta se desilo pa si skontao da je do elektronike, ovo pitam jer ako je do nekog cipa to tesko da ces naci, a ako nije do elektronike nego je mozda neki kondenzator puko , ili neki pin konektor zardjao itd, to je lakse zameniti tad se vec isplati da je ne bacas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
auu my bad
![]() pa sam mislio da je druga tema druga karta u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
i sta bi na kraju? Jel postoji majstor koji radi zvucne ovde na forumu ili ne? Meni je isto hitno potreban! Dajte neki kontakt ljudi frka je!
![]() Doobz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
tesko da cemo da dobijemo pozitivan odgovor
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
izbor eksterne zvucne karte usb/fw | radomirB | Computer Hardware | 8 | 19-02-2014 10:17 AM |
Procesor zvucne karte | avantgarde2 | Computer Hardware | 62 | 29-09-2010 02:02 PM |
Kako da proverim ispravnost zvucne karte | Mogli | Computer Hardware | 10 | 31-05-2009 12:51 PM |
echo pc zvucne karte | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 01-12-2008 11:28 PM |
Pomoc oko izbora zvucne karte | Aconius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 23-10-2007 12:24 AM |