Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-09-2014, 07:25 PM   #1
zeryab
Junior Member

Default M-audio 101LT da li je crkla?

Pozdrav!

da krenem ispocetka, prosle godine u maju mesecu bila je neka oluja i udario je grom u blizini moje zgrade, ja tada nisam bio kuci, kada sam se vratio video sam da mi se kompjuter sam upalio jer je pre toga bio iskljucen, a komsijama je crko televizor, mislio sam da se nista nije desilo sa kompjuterom, dok nisam ukljucio sutradan cubase i video da moja audio karta m audio 1010lt nece da snima multi tracking kao i da line in ovi uopste ne rade cak radi samo out 7/8 , znaci u cubase moze da snima jednu traku i kada hocu da snimim drugu nemam zvuk prve trake iako on pokazuje da signal pustene prve trake postoji , moze da snimi i sa xlr levog ili desnog (posto ima 2 ulaza za mikrofon sa preampom) , ostalo su cincevi koji ne rade, cini mi se kao da je unisten multitracking na audio delu kartice, da li je ovde nesto crklo? VST radi midi ulazi rade klavijatura prikljucena preko midija radi normalno znaci kada snimam vise traka sve radi savrseno sto se tice midija. Da li ima neko na forumu ko se bavi popravkama? Ja mislim da je ovde nesto crklo...Sta vi mislite? Nije mi jasno kako to da Midi radi okej a audio ne, pre udara groma sve je radilo normalno svi line inovi su radili kao i levi i desni xlr zajedno i posebno

http://offog.org/notes/delta-1010lt-...w_size1600.jpg

Last edited by zeryab; 04-09-2014 at 04:14 PM.
zeryab is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules