|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam dugo trazio zeljeni kik.I na sve nacine sam ga pokusao dobiti,i iz abletonovog internog puka,i raznim drum vst sekcijama,i grupama i narucivao ga iz Japana (
![]() ali salu na stranu,moje iskustvo,se podudara sa ovime sto smo rekli do sad,da nema pravila.Ja sam dosao do pribliznog udarca za moj stil (deep house/progressive/techno) i on se sadrzao u nekoliko leyera najbolje odabranih gotovih samplova koji su mi odgovarali. Onda obrada,EQ (uvjek podebljavanje fundamentalne frekvencije izmedju 50-150Hz) / Fab Filter / Transient Designer Onda ide saradnja sa baslajnom u side-chaine sekciji itd,itd ... Sad ih imam nekih 7,8 i u veliki broj slucajeva imam resenja,uz malo obrade,dobijam to sto mi treba,iako naglasavam da jos nije to to,jos trazim tu dobitnu kombinaciju ![]() Evo ti ovdje poslusaj taj kik,kako ti se cini,jel nesto slcno hoces?
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Dobar ti je kik,neshto slicno sam napravio sa izzmbazism i fm 8.nego najludja stvar stvar mi je kada stavish revb i nashtelujesh ga da ostavlja rep(ali jako kratak mora biti,inace zajeb totalni),preko toga 2linije basa(jedna za midl druga za low,sa eq koji sece i pravi rupu od 48 do 59).i naravno na vrh lanca sidechain.i dobijesh zvuk pps projecta,sirova kikcina sa masivnom bascinom koja pokrece tela i baca u trans..(i onda zeka opali dabra po ledjima i pita pa sto cak noris nije glumio u placenicima 3,pa kaze dabar nije mogao da stane u ekran)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Sve je to stvar navike,svako drugacije pristupa i posmatra na celu stvar.radish onako kako mislish da je najbolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem Drum Kick Modul | Ivan Jasic | Kupujem/trazim | 0 | 29-01-2014 02:41 PM |
vise midi input u cubase odvojeno na kanale? | branoy | Audio Software | 8 | 15-09-2013 09:54 PM |
Kick Drum Compression & EQ - odličan tutorijal - Ken Lewis | moka | Audio Produkcija - Osnove | 7 | 10-05-2012 10:06 PM |
Can I get a little bit more kick drum? | Everbeatz | Pricaonica | 5 | 04-11-2011 10:10 PM |
Kick Drum microphone | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-03-2005 11:54 AM |